UPS berøringsskjerm i nettbrettformat

Eaton lanserte en berøringsskjerm for måling og administrasjon som er tilgjengelig for Power Xpert® 9395 modellene av uavbrutte strømforsyninger (UPS) i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).
10-tommers LCD-skjermen er en av de største UPS-berøringsskjermene innen industrien og dens enkle brukergrensesnitt viser grafisk energidata for å forenkle kontrollen av energibruk og -kostnader for datasenteradministratorer og driftsledere.
«Eaton har jobbet i nært samarbeid med driftsledere og ingeniører med en målsetning om å gjøre det enklere å styre datasentre mer effektivt,» sa Fritz-Ove Larsen Salgsdirektør Systemsalg hos Eaton. «Berøringsskjermen forsterker 9395 UPS-en som et integrert, smidig system som raskt leverer informasjon om datasenterytelse og omfattende energiforbruksinformasjon.»

Det intuitive grensesnittet viser brukerne viktige systemforhold og driftsstatistikk, inkludert detaljert energiforbruk i kWt og innsparingsinformasjon, i en sanntids grafisk form for å hjelpe brukerne med å finne viktige energiforbruksmønstre. Brukere får også enkel berøringsskjermnavigasjon til hendelser og data- og tjenestelogger for en detaljert systemhistorie.

I tillegg fungerer skjermen sømløst med de interne modulære egenskapene til 9395 for å la brukere hente inn informasjon på det lokale UPS-nivået, for de individuelle modulene som finnes innen én enkel UPS, eller for et fullstendig system av parallelle UPS-er. Kundene kan også bruke skjermen til å overvåke ytelsen til nødsstrømssystemet med adgang til en detaljert batterilogg og tilgjengelig batterilevetid.

Den energieffektive 9395 UPS gir nødstrøm og skalerbare batterilevetider med et lite fotavtrykk for store datasentre, helsevesenbruk og andre kritiske systemer. Med Eaton Energy Saver System er 9395 designet for å operere ved 99 % effektivitet, noe som kan gi en fullstendig avkasting på investeringen i løpet av tre til fem år.

Den nye berøringsskjermen er tilgjengelig som en feltoppgradering for eksisterende modeller. For å lære mer om 9395 UPS kan du gå til www.eaton.eu/9395.

Besøk www.eaton.eu for mer informasjon.

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer