Mitsubishi cobot crop

Prosessen er både tidsbesparende og intuitiv for operatører.

Ny Cobot MELFA ASSISTA med enkel håndtering

Mitsubishi Electrics nye kollaborative robot, MELFA ASSISTA, er utviklet for å arbeide sammen med mennesker, uten behov for vern, samtidig som den oppfyller dagens krav til sikkerhet for personell i produksjonen.
2020-06-17
Pepeprl VariKont crop

Presenterer nå en forlenget koblingsavstand,

Pepperl+Fuchs presenterer VariKont induktiv giver med forlenget koblingsdistanse

Siden introduksjonen for mer enn 50 år siden har VariKont serien vært en av de mest suksessfulle seriene induktive givere fra Pepperl+Fuchs. Gjennom årene har det skjedd en utvikling både når det gjelder design og fleksibilitet. 
2020-06-16
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.
2020-05-26
OnRobot 2 crop

Kan monteres fleksibelt både på robothåndleddet eller eksternt

OnRobot lanserer «Eyes», et 2.5D visjonssystem

Eyes avanserte, rimelige e2.5D-visjon gir dybdesyn og delegjenkjenning til alle ledende robotarmer. Det tilbyr sømløs integrasjon, kalibrering ved hjelp av bare ett bilde, samt intuitiv programmering – alt dette helt uten kompleksiteten til eksisterende visjonssystemer.
2020-05-07
Pepperl induktiv sikker crop

Sensorer med utvidet temperaturområde i kombinasjon med økt EMC immunitet

Ny serie induktive sikkerhetssensorer fra Pepperl+Fuchs

Den nye serien sikre induktive givere fra Pepperl+Fuchs, firmaet som introduserte den første induktive sensoren for mer enn 60 år sider, består av fire sylindriske og rektangulære serier med kabel og pluggtilkobling.
2020-05-06
Beckhoff_C6025_e crop

Godt egnet for krevende kontrollapplikasjoner

Den ultrakompakte industri-PC serien til Beckhoff blir nå utvidet med Intel® Core™ i U prosessor

Den ultrakompakte industri-PCen C6025 er designet som en vifteløs enhet, og til tross for de små dimensjonene, tilbyr den Intel® Core™ i prosessor. Dette er gjort mulig ved bruk av de nye Intel® Core™ i U prosessorene, som har et ekstra lavt energiforbruk.
2020-05-04
NORD-LogiDrive crop

NORD DRIVESYSTEMS lager skreddersydde drivløsninger til bruk innen intralogistik

Energibesparelser og et redusert antall varianter

Skreddersydde drivkonsepter basert på LogiDrive-systemet fra NORD DRIVESYSTEMS representerer et optimalt kompromiss mellom energibesparelser og en reduksjon i antall varianter. Konseptene fungerer glimrende i store intralogistikksystemer på flyplasser og pakkesentraler med store antall drivenheter. ...
2020-04-24
SIMATIC IOT2050

Sikker dataoverføring mellom enheter og skytjenester

Neste generasjon gateway for industrielle IoT løsninger fra Siemens

Industriell IoT er den viktigste tilretteleggeren for digitalisering og en fleksibel og robust gateway som takler ulike kommunikasjonsutfordringer er dermed en avgjørende faktor for at man skal kunne lykkes med digitalisering.
2020-04-22
nexy_Halle mit Funkwellen crop

Topp moderne dashboard gir en klar visualisering av status

Løsninger for trådløst nettverk for digitalisert produksjon

Nye funksjoner for trådløst nettverk. Trådløs" er den siste versjonen av steutes trådløse nettverk-løsning "nexy", som forhandles av Elteco AS, som tilrettelegger for overføring av sensordata til tingenes internett (IoT) eller andre overordnede IT-systemer.
2020-04-16
NORD-intralogistics crop

NORDs frekvensomformere kan styre utgangshastigheten

LogiDrive-løsningene for intralogistikk kombinerer energibesparelser og reduksjon av antall variante...

Store intralogistikkprosjekter på flyplasser, pakkesentraler, høylagre og andre lageranlegg må oppfylle flere ulike og ofte motstridende krav. Med LogiDrive-konseptet for drivteknologi har NORD DRIVESYSTEMS tatt en omfattende tilnærming til total eierkostnad som kombinerer energibesparelser og reduk...
2020-04-15
ON robot hygienisk crop

OnRobots fleksible Soft Gripper bruker tre utskiftbare silikonstøpte sugekopper

Fleksibel, matvaresertifisert håndtering til utfordrende plukk-og-plasser-applikasjoner

Den nye Soft Gripper med matvaresertifisering fra OnRobot er i stand til å plukke et stort utvalg av uregelmessige former og ømtålige emner innenfor mat- og drikkevarebransjen, kosmetikk- og legemiddelproduksjon samt produksjon eller emballering.
2020-04-14