Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og ...
2020-04-02
Endress Micropilot_FWR30_05 crop

Ment å forenkle hele prosessen – ved kjøp, installasjon og bruk

Micropilot FWR30, 80 GHz Nivåradar

80 GHz Nivåradar med skytilkobling fra Endress+Hauser. Plasttanker er ofte plassert i avsidesliggende områder. Dette forårsaker en rekke utfordringer for nivåmåling, særlig når det ikke er bare én tank, men flere tanker som er svært spredt.
2020-03-19
Per Pixel Petersson

Resultatet presenteres som informasjon om utstyrets tilstand

ABBs smartsensorer skal kutte uforutsette produksjonsstopp

Pilotprosjektet har 70 smarte sensorer fra ABB i Södra Cells massefabrikk i Mönsterås, sørøst i Sverige. Giverne måler turtall, vibrasjon, temperatur, antall start og stopp, driftstid, effekt og lagertilstand.
2020-03-12
unknown

Overføring av ansatte, materiell, utstyr og kontrakter vil starte umiddelbart

IKM HVAC kjøper Norasols HVAC avdeling

HVAC avdelingen til Norasol AS som IKM nå overtar består av elleve godt kvalifiserte personer med pågående oppdrag i inn og utland. Oppkjøpet inkluderer også materiell og utstyr tilhørende avdelingen.
2020-03-03
Krohne WATERFLUX crop

Har strømningsretter hastighetsprofilen

Mengdemåleren som ikke krever rettstrekk og ned koning av rørdiameter, fyller 10 år

KROHNE WATERFLUX, elektromagnetisk mengdemåler lansert av Krohne i 2009 har på de siste 10 år passert over 3000 installasjoner i Norge. WATERFLUX revolusjonerte mengdemåling innen vann og avløpsbransjen ved at den ikke krevde rettstrekk før eller etter måler samt at ned koningen i måleseksjonen gara...
2020-02-27
EH_2020_digitalization (003) crop

Har vokst på alle virksomhetsområder, industrier og regioner

Endress+Hauser er på vei mot vekst

Endress+Hauser fortsetter på sin vei mot vekst. I 2019 økte konsernet sitt nettosalg med nesten 8 % til over 2,6 milliarder euro. Denne sveitsiske måle- og automasjonsteknologispesialisten skapte 400 nye jobber på verdensbasis. På slutten av året hadde selskapet over 14 300 ansatte.
2020-02-26
VEGAMET-VEGAPULS-crop

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

Radar, en bedre ultralyd

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.
2020-02-21
FG Lapp crop

ATEX-sertifisert Ex-d kapsling med tilhørende gjennomføringer

Behov for å måle og overvåke trådløst i Ex-område

Lapp Automaatio, som forhandles av FG – Tech, tilbyr nå muligheten til å installere det trådløse IoTKey® måle- og fjernovervåkingssystemet i eksplosjonsfarlige områder. Den lange rekkevidden og batterilevetiden, samt god immunitet mot forstyrrelser, er som før.
2020-02-17
Pepperl oppkjøp crop

Omfattende portefølje som sømløst integreres i anlegget

Komplett infrastruktur for IoT-applikasjoner

Med oppkjøpet av Comtrol Corporation, som er en amerikansk pioner innen kommunikasjon basert på industrielt Ethernet og IO-Link-mastere, forbedrer Pepperl+Fuchs sin portefølje av fremtidsorienterte Industri 4.0-løsninger.
2020-02-10
Ex merking crop

Skal du blant annet kunne lese hvilke soner og gasser eller typer støv

Merking av Ex-utstyr

På grunn av høy risiko, er det strenge regler for hva slags utstyr du kan ta med deg inn i et eksplosjonsfarlig område (Ex-område). Hvordan vet du om du har valgt riktig utstyr til jobben du skal gjøre?
2020-02-05
Promag W  DN 0 008

Er særlig egnet til installasjon i trange rom

Promag W med full åpning

Verdens første elektromagnetiske mengdemåler uten krav til rett-strekk ved innløp/utløp med ±0,5% garantert maks. unøyaktighet og «full bore». Promag W, full bore (ingen innsnevring gjennom målerøret), fra Endress+Hauser kan leveres i «0 rettstrekkversjon».  den eneste av sitt slag i verden: maksima...
2020-02-04