Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Automatsikringen er dermed meget godt egnet i distribusjoner med krav om høy tilgjengelighet. Leveres for direkte montering på DIN-skinne.

Formål
Hovedstrømsautmaten benyttes for å sikre strømforsyningen, ledninger og kabler mot overbelastning eller kortslutning over et stort temperaturområde. Den har spesielt høy selektivitet mot nedstrøms automat/jordfeilautomat og oppstrøms sikringer og sikrer en høy kontinuitet i strømforsyningen. S 750 DR vil ved kortslutning i underliggende krets sørge for å begrense strømmen til underliggende vern, slik at den kan ta jobben med å koble ut /isolere den delen av installasjonen med feil, samtidig som påvirkningen i resten av installasjonen blir minimal.

Bruksområder
S 750 DR egner seg som isolator/lastbryter i målertavler, i hovedfordelinger eller tavler som et selektivt gruppe- eller back-up vern, spesielt der det er høye krav til kontinuitet, f.eks. for installasjoner knyttet til “Safety Services“(IEC 60346-5-56) og “medisinske installasjoner“ (NEK 400-7-710) etc. I tillegg brukes den som generelt hovedstrømsautomat ved bruk av E-karakteristikk og som selektivt hovedstrømsautomat i installasjoner med store startstrømmer ved bruk av K-karakteristikk.

Fordeler
− Høy bryteevne - 25 kA uansett In
− Sterkt strømbegrensende
− Uovertruffen selektivitet
− Perfekt som hovedstrømsautomat i målertavler og andre lignende hovedtavler
− Kan fungere som lastskillebryter
− Spenningsuavhengig funksjon
− DIN-skinne montering
− Posisjonsvisning for kontaktsett
− RØD = PA, GRØNN = AV
− Kan enkelt låses og forsegles
− Kan betjenes av ikke sakkyndig personell

For ytterligere informasjon se: www.abb.no/automasjonsprodukter > Produktnytt

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer