3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
RGCXP regulerer utgangen proporsjonalt med analogsignalet inn. Utgangen kan styres med fasesnitt eller tidssyklus som kobler inn lasten i sinuskurvens nullgjennomgang. Serien har også mulighet for mykstarterfunksjon som strømbegrenser utgangen i startøyeblikket. Dette er gunstig for laster som har en høy startstrøm som infrarøde lamper/paneler etc. Effektregulatoren kan for enkel effektyring også styres vha. eksternt potmeter. Den har innebygget faseovervåkning både av tilførsel og last, samt kortslutningsovervåkning med alarmutgang.

RGCXP har DIN-skinne feste for enkel montering.

Maks belastning for RGC2P er 75A pr fase, og for RGC3P maks 65A pr fase ved 40 °C omgivelsestemperatur.

RGCXP er ideell for regulering av kjølevifter (med fasesnitt), eller ohmske laster som varmebatterier i ventilasjonsanlegg, infrarøde varmeelementer etc. (med tidssyklus).

Se http://www.gavazzi.nofor mer info

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer