Trykk og temperaturmålere til Statoil Mariner

Emerson Process Management AS er utpekt av Statoil som eksklusiv leverandør av trykk- og temperaturmålerutstyr til det planlagte Mariner feltet i Nordsjøen.
Utbyggingen inneholder en konvensjonell oljeplattform og en FSU (Floating Storage Unit). Kontrakten er tildelt som et resultat av den nylig inngåtte rammeavtalen på de nevnte produktgrupper og en anbudsrunde på selve prosjektet. Leveranseomfanget inneholder også en opsjon for levering til ytterligere et felt i samme område. ”Dette er årets viktigste begivenhet for Emersons instrumentavdeling, og vil være vårt første greenfieldprosjekt mot Statoil etter at vi tegnet rammeavtale på disse produktene i desember 2012” sier Petter Skaraas, salgsdirektør Instrumetering hos Emerson Process Management AS.

Om Statoil Mariner
Statoil har tatt investeringsbeslutning for utbygging av oljefeltet Mariner i britisk del av Nordsjøen. Prosjektet innebærer investeringer på over 7 milliarder amerikanske dollar, og er den største nye utbyggingen på britisk sokkel på over 10 år.

– Mariner-prosjektet passer godt inn i Statoils strategi, sier Lars Christian Bacher, konserndirektør for Utvikling og produksjon internasjonalt i Statoil. Vi er verdens største operatør til havs, og vi har en portefølje av attraktive prosjekter i noen av de mest rikholdige bassengene i verden. Nordsjøen er et kjerneområde for Statoil, og vi ser fram til å spille en ledende rolle i videreutviklingen av også den britiske delen av dette bassenget, legger han til.

Mer informasjon finner du på http://www.statoil.com/no/NewsAndMedia/News/2012/Pages/21Dec_Mariner.aspx

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer