Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Strømningsmåleren som er utstyrt med et nytt grafisk brukergrensesnitt med berøringsskjerm, gjør det enkelt for bedrifter som distribuerer, frakter eller lagrer gass å foreta nøyaktige målinger av gass, korrigere det målte volumet og kalkulere energiforbruk. Alle data vises ved hjelp av standardiserte protokoller. ERZ 200-NG er sertifisert etter MID (det europeiske måleinstrumentdirektivet) som beregningsinstrument for gassvolum og kalorisk verdi for fiskal måling av naturgass. Enheten kan enkelt integreres i skap ved anlegg for kondensering og rensing av LNG sammen med gasskromatografer, strømningsmålere, dataloggere og styringsenheter.

Det nye intuitive menneske/maskin-grensesnittet (HMI) med berøringsskjerm for navigering kan også betjenes ved hjelp av en berøringspenn med tanke på operatører som bruker hansker. Fjernvedlikehold av programvare begrenser behovet for besøk på installasjonen, og reduserer tiden til å sette i drift og vedlikehold. I tillegg kan operatøren bruke en USB-port (tilleggsutstyr) til et eksternt tastatur.

"ERZ 2000-NG kombinerer den velprøvde påliteligheten til RMG fra Honeywell med betydelig forbedret brukeropplevelse for feltoperatører," sier daglig leder Frank Michels fra RMG Gas Metering.

ERZ 2000-NG kan brukes sammen med alle typer strømningsmålere for gass, inkludert turbinmålere, vortexmålere, ultralyd gassmålere og vingehjulsmålere så vel som blendeplatemåling. Strømningsmåleren benytter et bredt utvalg av kommunikasjonsprotokoller for trygg levering av data til SCADA (overvåkning og dataakkvisisjon), ERP (foretaksressursplanlegging) eller datainnsamlingssystemer. Instrumentet benytter også et par ethernetkontakter (RJ45) for å kommunisere med separate nettverk som kjører IP-adresser, og dette gir bedre totalsikkerhet for systemet og eliminerer påvirkning fra fjernavlesing.

Med design som et universalinstrument kan ERZ 2000-NG anvendes til all måling ved en målestasjon for gass. Det kan leveres i et utvalg av systemoppsett, inkludert ERZ 2002-NG Density Volume Converter (konversjon av densitetsvolum), ERZ 2004-NG State Volume Converter (konversjon av tilstandsvolum), ERZ 2104-NG State Calorific Value Volume Converter (tilstandskonversjon av kalorisk verdivolum), ERZ 2102-NG Density Calorific Value Volume Converter (densitetskonversjon av kalorisk verdivolum) og ERZ 2014/2114-NG Effective Pressure Gas Meter (effektivt trykkmåler).

ERZ 2000-NG utfører konvertering av gassvolum basert på tilstandsligningen for idealgasser. Ettersom denne ligningen ikke alene tilfredsstiller alle kravene til gassmåling med høy presisjon, tar gassvolumberegneren også i betraktning egenskapene til virkelig gass ved å benytte K-koeffisienten som korreksjonsfaktor. Denne framgangsmåten sikrer ytterst nøyaktige målinger og gjentakbarhet. Apparatet overvåker grenser som spesifiseres for fiskal måling. En alarm blir utløst dersom disse grensene overskrides, og alle alarmmeldinger lagres i en logg, akkurat som parameterendringer.

For mer informasjon gå inn på http://www.rmg.com eller www.honeywellprocess.com

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer