Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Norgren vil vise frem sine egenskaper til den internasjonale markedssektoren på stand B2103 ved Offshore Technology Days 2013 i Stavanger 23.-24. oktober 2013. Selskapet kommer til å vise frem mange forskjellige produkter ved messen, inkludert deres redundante ventilmanifoldsystem (RVM), magnetventiler og tretrinns filtrering i rustfritt stål. Her vil de også feire sitt 50-års jubileum i Norge med en spesiell fremvisning.

Ved å samle alle funksjonene som dekker både sikkerhet og tilgjengelighet i en enkel, lettinstallert, lavt vedlikeholds integrert ventilkontrollenhet fjerner Norgrens RVM-system behovet for å skape separate systemer som kombinerer ventiler og rør. Systemet leverer en praktisk enkel pakke som krever minimalt vedlikehold og som kan takle de mest krevende miljøer.

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som derved forlenger levetiden. Det første filteret fjerner vann og partikler ned til 25 mikron, det andre filteret fjerner vann og partikler til 5 mikron. Det tredje koaleserende filteret fjerner olje til 0,01 ppm og forsikrer ren, tørr og oljefri instrumentluft eller instrumentgass.

Norgrens utvalg av magnetventiler i rustfritt stål kan vise til lavt energiforbruk og raskt instrumentbytte med spesielt kraftige returfjærer. Ventilene kan også brukes under ekstreme forhold, med egenskap til å motstå trykk på opp til 414 bar og temperaturer så lave som -60 ºC.

Ingeniører fra Norgren vil være tilstede ved messen for å forklare hvordan selskapets produkter kan levere «Ingeniørfordeler» på tvers av et bredt utvalg av bruksområder, med 3D-animasjoner som vil demonstrere driften av hvert utvalg.

Jon Taylor, global sektorleder for energi ved Norgren sa: «Årets OTD-messe er et landemerke for oss siden vi feirer at vi har jobbet i 50 år i Norge. Vi forventer stor interesse for alle produktene som vi vil vise frem.»

For mer informasjon om produktene og tjenestene som tilbys av Norgren, kan du gå til www.norgren.com/energy

Om Norgren
Norgren er en verdensledende produsent i pneumatiske bevegelse og fluid kontroll teknologier, som arbeider tett med kundene for å få en dypere forståelse av deres tekniske behov, for så å koble firmaets folk, produkter og kompetanse sammen for å gi kundenes utstyr og virksomhet konkurransemessige fordel. Norgren omdømme hviler på en portefølje i verdensklasse av produkter med høy ytelse, innovasjon og teknisk ekspertise hos de mer enn 6000 ansatte, og en evne til å levere eksepsjonell lokal service. Norgren er et datterselskap av Engineering Group IMI PLC med en omsetning på £ 2 130 000 000. Norgren har salgs- og servicenettverk i 75 land, tekniske sentre i USA, Tyskland, Storbritannia og Kina, og produksjonsfasiliteter over hele verden.

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer