Tilstandskontroll kontrakt for Sleipner

IKM Instrutek AS' avdeling for Tilstandskontroll har blitt tildelt kontrakten for levering av Vibrasjonsvern og tilstandskontroll på Statoil plattformene Sleipner A, B og T.
Kontrakten dekker leveranser av Vibro-Meter utstyr for vibrasjonsovervåking på alt større roterende maskineri som turbiner, generatorer, kompressorer og pumper. IKM Instrutek leverer system og engineering on- og offshore til EPCI-kontraktør Agility Group, med hovedsete i Sandefjord.

IKM Instrutek er i sluttfasen på tilsvarende prosjekt på Snorre A plattformen, som har pågått siden 2010. Med tildelingen av Sleipner prosjektet (verdi ca. 20MNOK) har IKM Instrutek nå fått et betydelig fotfeste innen offshore-sektoren i tillegg til vannkraft-bransjen, der bedriften det siste tiåret har levert systemer til mer enn 150 turbiner.

Om IKM Instrutek:
Hovedkontoret til IKM Instrutek AS er i Larvik, har en omsetning på ca. 200 mill. og har avdelingskontor i Stavanger og Bergen. Selskapet er delt inn i to hovedavdelinger, elektro og automasjon samt marine og industri. I tillegg har de et eget service- og kalibreringsverksted, der det utføres reparasjon og kalibrering av instrumenter for våre kunder og det samarbeider tett med IKM sine laboratorium i Stavanger, Bergen, Oslo og Singapore.

Innenfor elektro og automasjon er IKM Instrutek en av landets ledende leverandører av test- og måleinstrumenter. De tilbyr våre produkter til blant annet industri, offshore, installatører, strømleverandører, teknisk opplæring til skoleverket og offentlig tjeneste. Selskapet utfører en stor del av både service og kalibrering på eget verksted og kalibreringslab.

Avdeling for Industri & Marine håndterer markeder innenfor shipping, industri og offshore. I avdelingen finnes det solid kunnskap innenfor fagområdene og ikke minst en høy servicegrad og vilje til problemløsning for våre kunder. Selskapets mål er å være den komplette samarbeidspartner.

For ytterligere informasjon se: http://www.ikm.no/ikm-instrutek

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer