Roterende absoluttgiver for Ex områder

Pepperl+Fuchs har utvidet produktportefølje med en serie absoluttgivere for bruk i Ex sone. Serie 78 kan leveres med SSI eller Profibus grensesnitt, singel eller multi tørn.
Encoderen er godkjent for applikasjoner både i gass, sone 1 og 2. og støv,sone 21 og 22. Typiske applikasjoner finnes innen olje & gass og petrokjemisk industri.

I og med at den har både ATEX og IECEx sertifisering, kan den benyttes i applikasjoner både i Europa og andre verdensdeler.

Med avtakbart tilkoblingsdeksel er denne EEx d roterende absoluttgiveren fleksibel. Den kan leveres med fast kabel eller egendefinerte nipler etter kundens ønske.

Demonterbart deksel gjør det mulig å montere endetermineringer, stille inn adresser og enkelt å bytte
encoderen ved vedlikehold.

Stort temperaturområdet fra –40 °C til +70 °C gjør serie 78 velegnet også for utendørs applikasjoner.
Trenger du mer informasjon se http://www.pepperl-fuchs.com/

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer