Rammeavtale for trykk- og temperaturmålere

Statoil ASA og Emerson Process Management AS signerte 13. Desember en rammeavtale for levering av trykk- og temperaturmåleutstyr til alle Statoils gamle og nye installasjoner og anlegg
Dette forsegler et fra før godt samarbeid på disse produktene, som forøvrig startet med første rammeavtale i 1996.

Avtalen vil gi Emerson en god posisjon i Statoils planlagte prosjekter i årene som kommer. ”Vi ser frem til å kunne tilby våre produkter og tjenester på Statoils kommende installasjoner som Mariner, Dagny og Aasta Hansteen. Disse vil alle bli utfordrende og spennende prosjekter som vil være verdt flere titalls millioner for oss!” sier Petter Skaraas, salgsdirektør for instrumentering i Emerson Process Management AS.

Om Emerson Process Management Norge
Emerson Process Management AS er et heleid datterselskap av amerikanske Emerson Inc, som er verdens største leverandør av prosess-automatiseringssystemer, måleinstrumenter og ventiler for olje & Gass og prosessindustrien. Firmaet i Norge har store leveranser både til offshore og landbasert industri. Selskapet regnes i dag med vår 37 år lange historie og kontorer i Porsgrunn, Stavanger, Bergen og Oslo som en veletablert samarbeidspartner for norsk industri, med stor ekspertise innen prosessregulerings-, instrumenterings- og måleteknikk

Med hovedkontor for Norge i Porsgrunn og avdeling i Stavanger og Oslo, dekker selskapet hele den norske industrien med produkter og et komplett register av tjenester for prosjektgjennomføring, opplæring, support og service.

Ytterligere informasjon finnes på; http://www2.emersonprocess.com/no-no/pages/home.aspx

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer