Paneler med skipsgodkjenning

Siemens Industry Sector har nå skipsgodkjenning på den nye Comfort-serien. Comfort Panels er de mest avanserte panelene og er utstyrt med LED-baklys som muliggjør dimming fra 0 - 100 prosent.
Å kunne dimme baklyset er en stor fordel for skip, krankabiner og andre som er avhengig av å se ut i mørket. Det forlenger også levetiden til panelet og reduserer energiforbruket.

Panelene konfigureres med den nye softwaren WinCC Comfort V11 (eller høyere). Denne softwaren er integrert i TIA Portal og sammen med Step7 V11 får brukeren betydelig mer effektiv engineering. Brukere av WinCC Flexible må oppgradere, men de to programpakkene kan fint kjøres på samme maskin med samme lisens.

Panelene er godkjent av DNV. Et unntak er de største panelene i størrelsen 15”, 19” og 22”, som vil få godkjenning på et senere tidspunkt. Alle panelene har tilkoplinger for Profibus og Profinet, USB-kontakter og SD-minnekort for håndtering av loggedata, resepter og mye mer.

For mer informasjon: www.siemens.com/comfort-panels

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer