Omfattende utvalg av vern

Eaton har lansert et omfattende utvalg av vern som er ideelt tilpasset bruk med selskapets mellomspenning (MV) bryterutstyr. Det mikroprosessorbaserte designet eliminere i stor grad unødvendige brudd.
Vernene gir også detaljert informasjon som lar brukere administrere sine systemer bedre, dette leder til en trygg og pålitelig energileveranse til bruksområder innen kraftdistribusjonsnettverk og industrimiljøer eller andre kraftsystemer.

Eatons familie av vern består av enheter for et bredt område for beskyttelse og kontrolloppgaver, inkludert ikke-retningsbestemt leveransevern, overstrøm og jordfeilvern (OC&EF), spennings- og frekvensvern, motor- og aggregatvern, aggregat og omformer differensialvern og kraftdifferensialvern. Disse funksjonene inkluderer også delvis spenningsmåling.

Alle vern er designet i henhold til IEC 61850-standarden og er internasjonalt sertifiserte (KEMA, UL, Gost-R, CSA). Et integrert brukervennlig statusdisplay tilbyr tydelig datavisualisering og forståelig operasjon mens sannsynlighetskontroller unngår at brukeren angir uakseptable verdier ved et uhell. Displayet tillater umiddelbar evaluering av individuelle målinger på stedet. Samtidig er en direkte tilkobling til SCADA-systemet enkelt mulig igjennom dets kontrollgrensesnitt. Siden vernene har analyse og grafisk fremstilling av feildetaljer blir feilregistreringen veldig synlig. Den integrerte ikke-volatile forstyrrelsesregistreren registrerer opp til 120 s med 32 prøver per syklus. Import og eksport av feilregistreringer kan utføres i ASCII- og Comtrade-formater.

Alle strøm- og jordingsstrøminnganger er designet for 1 og 5 A. Vernterminalene kan enkelt integreres inn i, og fjernes fra, bryterutstyrskabinettet. For å forsikre trygg betjening er strømkoblingene utstyrt med automatiske kortslutningskoblinger. Et bredt spekter strømforsyningsenheter dekker alle standard spenninger for både likestrøm og vekselstrøm. Eaton tilbyr også programvare som lar brukeren justere den nominelle spenningen til spenningsinntakene og brytergrensene til de digitale inntakene. Foruten parameterinnstilling og valideringskontroller støtter også programvaren frakoblet konfigurasjon av alle verntyper, avlesning og evaluering av statistiske data og målingsverdier, idriftsettelsesfunksjoner og feilanalyse.

Mer informasjon se : www.eaton.no

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer