Maksimere teknikernes produktivitet

IKM Instrutek AS introduserer nye infrarøde kameraer fra Fluke med LaserSharp™-autofokus gir skarpe bilder for best bildenøyaktighet
IKM Instrutek AS har gleden av å tilby de nye Fluke® Ti200, Ti300 og Ti400 infrarøde kameraer med avansert tilkobling og nøyaktighet for å maksimere teknikernes produktivitet i felten. De nye infrarøde kameraene har LaserSharp™-autofokus som bruker en laser til å peke ut nøyaktig hvor kameraet bør fokusere for å få presist fokuserte bilder hver gang.

De solide Fluke Ti200, Ti300 og Ti400 kobles til Fluke CNX™ Wireless-system og lar dem bli brukt som en hovedenhet til å se målinger i samtid av opptil fem trådløse moduler (f.eks. AC-strøm eller spenningsmoduler) på skjermen og integrere data inn i den radiometriske bildefilen. (Disse funksjonene kommer snart via fastvareoppdatering. Brukere blir underrettet om tilgjengelighet via SmartView-programvaren.)

De infrarøde kameraene har trådløs tilkobling for enkelt å kunne overføre bilder fra kameraet direkte til PC, iPad eller iPhone og som deretter kan importeres til Fluke SmartView®-programvaren, det profesjonelle verktøysettet for analyse og rapportering for å optimalisere og analysere infrarøde bilder og produsere profesjonelle rapporter.

Ny SmartView® Mobile-app
Kameraene integrerer også trådløs med den nye Fluke SmartView Mobile-appen til Apple® iPad® og iPhone®. Som på PC-versjonen, lar SmartView Mobile-appen brukerne overføre bilder trådløst for videre analyse og rapportering, men nå kan de dele informasjon uten å måtte dra tilbake på kontoret forteller salgsingeniør Espen Tordal Førde hos IKM Instrutek AS. Med SmartView Mobile-appen kan brukerne få godkjenning på ekstra arbeid som må gjøres, eller de neste trinnene umiddelbart og dermed øke effektivitet og lønnsomhet. Og til forskjell fra mange andre apper er SmartView Mobile optimalisert for både iPhone og iPad, noe som maksimerer produktiviteten uansett hvilken enhet som brukes.

Bare Fluke infrarøde kameraer har den patenterte IR-fusion®-teknologien, som forener de infrarøde og vanlige visuelle bildene til én enkelt visning for å bedre oppdage, diagnostisere og formidle problemer. Med IR-Fusion-teknologi kan det vises alt fra fullstendig infrarøde bilder til blandede visninger og til et fullstendig vanlig synlig foto-bilde for å dokumentere problemområder presist.

Infrarøde kameraer er Bluetooth-klare og inneholder trådløs tilkobling til PC, GPS-posisjonering og registrering, direkteavspilling av video, forbedret berøringsskjerm med høy kapasitet for rask menynavigering, en av de skarpeste skjermene på markedet, IR-Photonotes™ bildeannoteringssystem, streaming av video via HDMI, oppladbare smartbatterier som kan byttes i felten og med indikator for ladenivå, og høy temperaturmåling opp til 1200 grader Celsius (kun Ti400-modellen).

Tilgjengelighet
De infrarøde kameraene Ti200, Ti300 og Ti400 fra Fluke er tilgjengelige nå, det er bare å ta kontakt sier Førde. Noen nevnte funksjoner kan være tilgjengelige på et senere tidspunkt som gratis oppdateringer avslutter han.

For mer informasjon se: http://www.ikm.no/ikm-instrutek

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer