Komplett serie vegg- og gulvskap

Med TwinLine systemet, har ABB nådd en milepæl innen moderne strømdistribusjon. TwinLine har blitt testet i henhold til IEC 61439 og DIN EN 61439 del 1 og 2.
TwinLine systemet består avet omfattende produktspekter, i beskyttelsesklasse I og II, i tre skapdybder (225-350 mm), og i alle størrelser (GU4-GU12). Alle med høy beskyttelsesgrad - IP 30 (skap uten dør) - IP55 (skap med dør). Skapsystemet fåes i dobbeltisolert og jordet utførelse. Høy IP-grad, rask og enkel installasjon, høye standarder, omfattende produktutvalg, og et forenklet tilbehørskonseptet garanterer full fleksibilitet samtidig som behovet for lagerhold reduseres. Sokkel leveres i 50 og 100 mm som sikrer høy brukervennlighet, og sikker transport. Montering av tre sokler over hverandre krever ingen ekstra deler. Enkel planlegging: Dataprogrammet PDC hjelper deg å planlegge oppsettet på modulene og plassering av ABB produktene på enenkel måte.

Fordeler
−Innovativ flensteknologi
− Betydelig mer bruksareal for kabelinnføring (84%)
−Alle flenser er kompatible med alle flensåpninger og «knockouts» innenfor hele TwinLine systemet
− Uniform festemetode for alle interne konfigurasjoner
−Perfekt intern konfigurasjon med CombiLine-M moduler
−Optimal tilgjengelighet og enkel installasjon takket være 180 graders åpningsvinkel
− Alle skap kan kombineres i serie både vertikalt og horisontalt
− Tidsbesparende sokkelmontering og sikker transport
− Forenklet tilbehørskonsept reduserer lagerbeholdning

Ytterligere informasjon, se: www.abb.no/automasjonsprodukter > Produktnytt

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer