Kompakte mykstartere

Eaton kan nå tilby den nye S811+ mykstarteren for driftsstrøm fra 11 A til 1000 A som en av de minste intelligente starterne i industrisektoren.
Den kompakte modellen med overbelastningsbeskyttelse tilbyr mer enn kun de vanlige beskyttelsesfunksjonene som de fleste mykstartere på markedet kommer med. Den utmerkede beskyttelses- og overvåkingsfunksjonene forsikrer derfor økt systemtilgjengelighet og forbedrer effektiviteten i motordriften. Den kompakte enheten tilbyr et høyere startmoment og høyere motorstrøm i betraktelig mindre kabinetter. Innelukkede versjoner er opp til 78 % mindre enn liknende produkter. Den optimaliserte størrelsen, en av de minste på markedet, sparer plass i kontrollkabinettet og betaler for seg selv både i nye prosjekterr og i ettermonteringsprosjekter. S811+ produktserien passer for bruk med eller uten kabinett, og særlig for bruk i motorkontrollsentre (MCC), på pumper, vifter og transportbånd.

S811+ mykstarter tilbyr et omfattende utvalg av ytelsesfunksjoner som er tilpasset kravene til industri- og OEM-kunder, og den er enkel å programmere og installere. Enheten kommer med et intuitivt brukergrensesnitt med et spesielt kopier og lim inn tastatur i det flyttbare operatørpanelet. Denne funksjonen forenkler installasjon og sparer tid i løpet av vedlikeholdsarbeid. S811+ tilbyr også et høyt kommunikasjonsnivå takket være dens opprinnelige Modbus RTU- og QC-tilkoblinger med eksterne EtherNet IP/Modbus TCP kommunikasjonsmoduler. Konfigurerbare varselmeldinger unngår uønskede brudd. Den kompakte mykstarteren ble kontinuerlig testet i forskjellige bruksområder og miljøer og dens belagte overflate gjør at den passer i tøffe omgivelser. Alternativet med en Eaton-spesifikk pumpealgoritme for S811+ demper uønsket «vannhammer» - navnet som brukes for alvorlig mekanisk banking på grunn av den veldig lave kompressibiliteten på vann.

Overbelastningsbeskyttelsen til S811+ unngår enhetsskade både på motoren og på mykstarteren, uavhengig av om enheten brukes i normal operasjon eller i et miljø hvor feil har oppstått47-4-2, EN 60947-4-2, C-Tick, CSA-heisforskrifter, CCC.

For å lære mer om Eatons strømkvalitetsløsninger kan du gå til www.eaton.no

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer