Kalorimeter for naturgass

GasCVD kalorimeter for naturgass er MID godkjent for kjøp og salg i henhold til OIML R 140. Den er designet for enkelt å fremme en rettferdig handel.
Naturgass sammensetningen varierer mye avhengig av hvilket land eller region gassen kommer fra, og behovet er økende for en mer nøyaktig måling av brennverdi.

Vanligvis har gasskromatografer blitt mye brukt for prøvetaking og analyse av naturgass. På grunn av den høye prisen og plassbehov for nødvendig prøvetakings og analyse utstyr, samt lange analysetider, søkte kundene som handler med naturgass etter er en mer kostnadseffektiv og raskere løsning.

I motsetning til eksisterende naturgass kalorimetre eller gasskromatografer, er GasCVD kompakt og lett, svært nøyaktig, og kan tilbys til en lav pris. Med disse egenskapene, bidrar det til den stadig viktigere handel med naturgass. Allerede har en del kunder i Europa kjøpt GasCVD istedet for gass kromatograph etter sammenligning av respons tid og pris.

GasCVD er også egnet til å forbedre forbrennings effektiviteten av gassturbiner, ovner og annen forbrenning utstyr.

Funksjoner

• Lav pris og rask respons
GasCVD tilbys til 1/5 til 1/20 av prisen på en generell gasskromatograf. Responstiden er mindre enn 30 sekunder, som er mer enn 10 ganger raskere enn en vanlig gasskromatograf.

• Høy nøyaktighet
GasCVD har en måle nøyaktighet på ± 1,5% av avlest verdi, noe som gjør den egnet for handel med naturgass.
Denne enheten har oppnådd sertifisering som en OIML R 140 klasse B brennverdi måler for naturgass i tillegg til WELMEC MID MI-002 sertifisering med 1% målenøyatighet under test forhold.

• Redusert totalkostnad
GasCVD er kompatibel med enklere prøvetaking utstyr enn det som er brukes sammen med gasskromatografer. Ved bruk av denne enheten, kan kundene redusere den totale kostnaden for å måling naturgassens brennverdi.

GasCVD lages av Azbil tidligere Yamatake/Honeywell i Japan. I Norge markedsføres Azbils produkter av InstrumentTeam AS, www.instrumentteam.no

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer