Høyeffekts frekvensomformere

Beijer Electronics utvider sortimentet på frekvensomformere og tilbyr nå en ny serie med høy og middels effekt. Lanseringen omfatter også et komplett 24/7 supporttilbud.
Den nye frekvensomformerserien er beregnet for applikasjoner innenfor tungindustri, gruvedrift, infrastruktur, maritimt etc. med effekter opp til 2MW.

Omformernes modulære design gjør at man kan definere ønsket funksjonalitet i et standardprodukt for å møte spesielle behov.

Det nye sortimentet består av fem individuelle serier:

SD700 - Standard
Serien SD700 Standard er kjernen i produktsortimentet. Serien er tilgjengelig fra 1.5KW til 2MW/230VAC til 690VAC og med 6, 12, 18 og 24 puls likeretterbro. IP20 og IP54 kapslingene dekker stort sett alle bransjer og HVAC applikasjoner. Enkelte størrelser er sertifisert av Germanischer Lloyd for maritime installasjoner.

SD700 - Kompakt
Når plassbesparelse er en avgjørende faktor er serien SD700 Kompakt, med effekttetthet opp til 800kW/m3, en ideell løsning. Frekvensomformerne beholder alle avanserte funksjoner, samtidig som størrelsen reduseres betraktelig.

SD700FL – ”Low Harmonics”
For applikasjoner som krever THDi (Total Harmonic Distortion of Current) under 5 % inkluderes et notchfilter som reduserer THDi verdien til < 5 %. Filteret er konstruert slik at det gir en lav THDi verdi uansett belastning og nettimpedans.

SD700FR – ”Active Front End”
SD700FR serien tar et stort skritt framover. I tillegg til å styre fasevinkelen og redusere THDi verdien til < 5 %, regenererer SD700FR bremseenergien tilbake til nettet ved hjelp av såkalt ”Active Front End”-teknikk.

XMV660 - Medium Voltage
XMV660 implementerer utprøvd lavspenningsteknologi i et smart design og dekker hele mellomspenningsområdet opp til og med 10 KV.


Et komplett 24/7 supporttilbud
Beijer Electronics utvidede 24/7 supportavtale gir brukerne mulighet til å få personlig service og support 24 timer i døgnet 7 dager i uken. Brukerne har også full anledning til å justere nivået på supportavtalen i henhold til deres behov. De kan dermed tegne en personlig supportavtale basert på egne premisser.

Om Beijer Electronics
Beijer Electronics er et ekspansivt teknologiselskap med lang erfaring innen industriell automasjon og datakommunikasjon. Selskapet utvikler og markedsfører konkurransedyktige produkter og løsninger med brukeren i fokus. Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics utviklet seg til et internasjonalt konsern med virksomhet i 22 land og en omsetning på 1,367 MSEK i 2012. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap-liste.

For ytterligere informasjon besøk hjemmesiden www.beijer.no

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer