Helt uten vedlikehold

OEM Automatics leverandør Puls tilbyr to helt nye DC-UPS/bufferenheter. De baserer seg på superkondensatorer eller ultrakondensatorer som har meget stor evne til å lagre energi.
Dette øker back-up tiden i forhold til tradisjonelle kondensatorer. DC-UPS/buffermodulen kobles enkelt i parallell med strømforsyningen som normalt drifter lasten og bufrer eventuelle dipper og brudd i utspenningen som kan oppstå i el-nettet. Modulene er helt vedlikeholdsfrie sammenlignet med tradisjonelle DC-UPS løsninger der batteriet må byttes i jevne intervall. Levetiden er den samme som Puls strømforsyninger, noe som innebærer en problemfri drift i over 10 år.

Unngå kostbare driftsstopper, lange oppstartsprosesser og tapt data informasjon til en lav investeringskostnad og enkel installasjon.

Vi tilbyr 2 modeller, UC10.241 med som takler 10 A laststrøm i 16 sek og 7 min med 0,5 A last. UC10.242 takler dobbelt tid sammenlignet med UC10.241.

Releutganger indikerer når kondensatorbanken er fulladet og når den er i back-up funksjon, videre finnes en inngang for ekstern utkobling (eks ved vedlikehold)

Eksempel på bruksområde kan være til industri-PC`er som ikke kan avsluttes brått uten å miste sine data etc.

For mer informasjon se OEM hjemmeside: www.oem.no

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer