Funksjonelt panorama

Beijer Electronics har siden begynnelsen av 1980-tallet levert løsninger til maritim- og offshoreindustrien. Nå lanseres nye operatørpaneler
Produktsortimentet omfatter blant annet kompakte og modulære PLS-systemer fra Mitsubishi Electric, våre egne prisbelønte operatørpaneler samt en rekke andre produkter som alle er tilpasset maritime og offshoreapplikasjoner.

Beijer Electronics maritime operatørpaneler tilbyr et unikt funksjonelt panorama som gir full kontroll over overvåking og håndtering av systemer om bord - plassbesparende og effektivt. Våre HMI-grensesnitt knytter mannskap og skip sammen på en enkel måte.

Sertifikater
Våre produkter imøtekommer alle relevante sertifikater og maritime godkjenninger, og er et klart førstevalg i installasjoner til sjøs.

Form ytterligere informasjon besøk: http://www.beijer.no/

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer