Full kommunikasjon

Ny kommunikasjonsmodul fra Schneider Electric gir minimal kabelføring, enkel og rask installasjon samt full kommunikasjon mellom enheter i elektriske tavler.
Schneider Electric tar enda et skritt videre for å hjelpe rådgivere, installatører og sluttkunder med å etablere sentralovervåking og -styring i elinstallasjoner.

Løsningen er Acti 9 Smartlink, en ny modul som gjør det lettere enn noensinne å etablere full kommunikasjon mellom enhetene i hoved- og gruppetavler og det sentrale byggstyringssystemet.

Smartlink er en kommunikasjonsmodul til montering i tavler, og del én av Acti 9-serien, den nye generasjonen DIN-skinnekomponenter fra Schneider Electric. Hver enkelt Acti 9-enhet, automatsikring, jordfeilbryter, relè, kontaktor eller måler med tilhørende hjelpekontakt forbindes til Smartlink-modulen med en prefabrikert kabel, og til slutt forbindes Smartlink til byggstyringssystemet med en enkel nettverkskabel. Kort sagt: Plug and play med minimal kabelføring, enkel og rask installasjon og ingen risiko for feil.

Når installasjonen kan overvåkes og styres sentralt via Smartlink, er det enkelt for den bygningsansvarlige å samle data om energiforbruk, såvel som standby-forbruk på hver enkelt kurs i installasjonen. Dessuten gjør overvåkningen det mulig å reagere raskere og mer presist på hendelser som utkoblinger og andre feil i store installasjoner.

- Acti 9 Smartlink er raskeste veien til full kontroll og økonomisk gevinst, sier Kjell-Magne Nordnes, produktsjef i Schneider Electric.

Ytterligere opplysning finnes på: http://www.schneider-electric.com/site/home/index.cfm/no/

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer