Enklere, raskere og mer ergonomisk

Rittal bygger videre på sitt verdensberømte skapsystem, TS 8. Nå kommer de med en markedstilpasset utgave som gir mer effektiv innvendig monteringsplass.
Det er den ideelle løsningen for trange steder der montasjeplaten i standardskap ikke er tilstrekkelig.

I et standardskap føres montasjeplaten inn forfra, gjennom døråpningen, noe som begrenser dens størrelse. TS 8 SIDESKAP har en annen løsning som forenkler arbeidet ved å skyve inn montasjeplaten fra siden. Det gjør det mulig å jobbe med en 100 mm bredere montasjeplate slik at man utnytter hele skapets bredde i installasjonen.

En annen fordel er at tunge løft inn i skapet elimineres med den nye teknikken. Alt utstyr monteres utenfor skapet og direkte på montasjeplaten. Denne kan da lett skyves inn i skapet på ferdig monterte glideskinner. Dette betyr at monteringen blir både raskere og enklere samt mer ergonomisk. Den økte bredden på montasjeplatene gjør at det ikke er nødvendig med et montasjeplatemellomstykke, hvilket gjør monteringen enda lettere.

Sammen med en monteringsvogn vil en oppnå maksimal monteringsflate og minimalt løft. Monteringsvognen gjør det mulig å sette sammen flere montasjeplater utenfor skapet. Utstyr monteres på montasjeplaten og skyves deretter lett på plass. Monteringsvognen kan vinkles 90° grader fra liggende til stående, det vil si at hele monteringen kan gjøres som ved et arbeidsbord, noe som også er en bra ergonomisk løsning.

For ytterligere informasjon se: www.rittal.no

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer