Effektiv beskyttelse

XT er en ny serie kompaktbrytere, opp til og med 250 Amp, med svært høye kortslutningsytelser og avanserte funksjoner. ABB, SACE Tmax XT er utstyrt med siste generasjons elektroniske vern.
ABBs nye kompaktserie XT tar over for Tmax T og er nå på lager. Med XT tar vi med oss de gode egenskapene til Tmax T og videreutvikler og forbedrer disse. Blant annet med pluggbare brytere fra den minste bryteren i serien, XT1 og uttrekkbare brytere fra XT2. Dybden på bryterne er like mellom XT1-XT3 og XT2-XT4. Bryterne leveres med termomagnetiske vern og XT2-XT4 leveres også med det elektroniske vernet Ekip i forskjellige varianter. De elektroniske vernene er nye og gjør blant annet kommunikasjon enklere. Det er også egne LED på vernet som kan gi status for bryteren.

Testverktøy gjør det enkelt å teste og overvåke
Testverktøyet Ekip TT kobles enkelt til og verifiserer tripfunksjonen for vernet, tester LED og kan gi informasjon om siste utkobling. Med Ekip T&P har du muligheten til å lese av en rekke parametere, gjennomføre en test av tripfunksjoner, programmere vernet, sette parametere for kommunikasjon, samt en rekke andre avanserte funksjoner.

Display for brytere med elektronisk vern som enkelt kan flyttes fra bryter til bryter
Ekip Display er et panel som kan monteres i front av bryteren. Med denne kan du lese av forskjellige verdier, innstillinger og programmere vernet. Det kan også gi deg informasjon om hva som forårsaket trip av bryter. Ekip LED Meter viser deg strømtrekket og gir også prealarm før eventuell utkobling. Den har også LED som forteller deg at vernet har begynt nedtelling for utkobling. Dette og en rekke andre funksjoner og muligheter vil du få med Tmax XT. Visste du forøvrig at klemmer er merket med tiltrekningsmoment også.

For ytterligere informasjon: www.abb.no/automasjonsprodukter > Produktnytt

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.
Les mer

3-faset Effektregulator

Carlo Gavazzi AS kompletterer sitt sortiment av Solid State Releer med sin effektregulator type RGCXP
Les mer

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø hvor det er behov for kapsling opp til IP55.
Les mer

Merkbart bedre

OEM Automatic AS har gleden av å presentere neste generasjon merkemaskin fra Partex. Promark T-800 er etterkommeren av MK9-USB maskinen,og T-800 byr på mange nyheter.
Les mer