Brann- og gassutstyr til verdens største flyter

Autronica Fire and Security AS, divisjon Oil & Gas i Stavanger, skal levere brann- og gassutstyr til verdens største flyter.
Autronica har sikret seg en prestisjekontrakt med Emerson om leveranse av brann- og gassutstyr på verdens største flytende produksjonsenhet.

Autronica Fire and Security AS er en av verdens ledende innen brann- og gassdeteksjonssystemer, og har sitt hovedkontor i Trondheim. Ordren er den største enkeltordren i Autronicas 55-årige historie. Leveransen omfatter AutroSafe 4 integrert brann- og gassdeteksjonsystem med røyk-, varme-, flamme- og gassdetektorer. Ordren vil utvilsomt sikre nye arbeidsplasser og økt produksjon ved Autronicas lokaler i Tønsberg, der gassamplingsystemer blir produsert.

Produksjonsenheten ”Shell FLNG” har en lengde på 488 meter og en bredde på 74 meter, noe som tilsvarer lengden av 4 fotballbaner plassert etter hverandre. Fullt lastet vil installasjonen veie 600.000 tonn. Prosjektets fulle navn er ”Prelude Floating Liquefied Natural Gas (FLNG)”, og skal operere på gassfeltet Prelude som ligger i havet på vestsiden av Australia.

Les mer om prosjektet her: http://www.shell.com/home/content/aboutshell/our_strategy/major_projects_2/prelude_flng/revolution_natural_gas_production/
Norsk teknologi er i verdenstoppen, og når en kunde krever det beste innen sikkerhet blir norsk teknologi ofte valgt. Ordren bekrefter Autronicas sterke posisjon som en pålitelig partner for de store aktørene i olje- og gassindustrien.

Hindre uønsket inntrengning

Red Lion RAM 6021, som forhandles av Autic, presenterer en ny industriell ruter for å integrere industrielle automasjonsnettverk med virksomhetens øvrige nettverk
Les mer

Øker brukeropplevelsen ved måling av gass

Honeywell introduserte nå strømningsmåler og gassvolumberegner som sikrer en pålitelig og mer intuitiv løsning for konvertering av fiskalt gassvolum.
Les mer

Rask dataoppsamling og analyse

Emerson Process Management introduserer CSI 2140 Machinery Health Analyzer, neste generasjonen av sine portable verktøy for analyse av maskinvibrasjoner for å avdekke potensielle problemer før de forårsaker uplanlagt stopp.
Les mer

Samler alle funksjoner

Nordgrens tretrinns filtreringssystem presenterer en ideell måte for å beskytte sensitivt nedstrøms utstyr mot skade eller feil, noe som forlenger levetiden.
Les mer