Widescreen panel-PC med multi touch

Autic System AS lanserer ny widescreen panel-PC med LED skjerm, glassfront og 4 punkts Multi Touch.
Autic System AS lanserer ny serie panelpc-er for det industrielle markedet. Den nye OPC8000 serien fra Ads-Tec består av følgende paneler: 8″, 13,3″, 15,4″ og 21,5″. Tetthetsgraden i front er på IP65. Panelene har et imponerende temperaturområde på hele -20 – +60 °C, som gjør at de også er egnet til utendørs bruk.
Prosessoralternativer er som følger: Intel®: Atom™, Celeron® , i5 og i7.

PC og skjerm i én pakke. Putt PC-en i veggen og spar bordplassen til andre ting! Ideelt for HMI-applikasjoner; kombiner en panel PC med CitectHMI og du har en løsning som slår tradisjonelle grafiske operatørpaneler med hensyn på utviklingskostnader, kraft og brukervennlighet. Autic leverer panel pc fra 8” til 24” både med og uten widescreen, vi har også maritimt godkjent panel pc med dimming i front.

For ytterligere informasjon se www.autic.no

Sensortrøbbel gir industri store kostnader

På visse områder ligger forbrukerteknologien langt foran produksjonindustrien, blant annet på bruk av intelligente sensornettverk og informasjonssystemer. Dette påfører dem unødvendige utgifter og høyere responstid ved kritiske feil.
Les mer

118 millioner til miljøvennlig energi

Forskningsrådet bevilger 118 millioner kroner til 21 innovasjonsprosjekter innen energiforskning i næringslivet. Prosjektene spenner vidt, fra undervanns strømkabler og vannkraft til solcellesilisium og energilagre.
Les mer

AMNYTT 06 2013

Ved et årsskifte er det naturlig å se litt fremover. AMNYTT har fått ledende leverandører til å presentere sitt syn på den nære industrielle fremtid. Industry 4.0 eller den fjerde industrielle revolusjon er her nå.
Les mer

Lag bedre automasjonsløsninger

Under årets SPS IPC Drives-messe i Nuremberg presentere Eaton Electric utvidede løsninger spesialdesignet for maskinbygning og prosessautomasjon, og smarte energidistribusjonssystemer for infrastrukturer.
Les mer