Utvider det mobile tilbudet

Wonderwares InTouch Access Anywhere åpner for universell tilgang til industriledende HMI. Løsningen omfatter sanntids visualisering fra alle slags enheter, når og hvor som helst.
Invensys lanserer nå sin programvareløsning Wonderware® InTouch Access Anywhere.

Den nye løsningen gir brukere tilgang til virksomhetsdata via programvaren Wonderware InTouch®, som ermarkeds ledende programvare på området menneske-maskingrensesnitt world-wide.Programvaren kjører helt og holdent (i sikker modus) i en nettleser, så brukerne kan få tilgang til andre InTouch-applikasjoner via mobile enheter, inkludert Microsoft Surface tablets, iPads, iPhones, Androids etc.

Programvaren støtter Macintosh og Linux-baserte datamaskiner, så vel som Microsoft Windows-baserte PCer og laptops. Dette eliminerer behovet for lokal programvare og forenkler dramatisk utrulling, administrasjon og vedlikehold av løsningen.

«Løsningen kompletterer Invensys' mobil strategi på levering og forbedring av sanntids visualisering og samhandling på tvers i organisasjoner», sier Craig Resnick, visepresident, ARC Advisory Group. «I tillegg til å levere mobile løsninger for rapportering, beslutningsstøtte, kontrollpaneler, arbeidsflyt og bemanningshåndtering, omfatter dette nye tilbudet også HMI-visualisering til mobile enheter. Dette åpner for nye muligheter ved virksomhetens “operations management”-programvare ved å tilby driftsoperatører og annen nøkkelpersonell tilgang til moderne sanntids prosessoptimeringsverktøy, uavhengig av tid og sted.

InTouch Access Anywhere er siste nytt av innovative mobilitetsløsninger fra Invensys, som nå omfatter arbeidsflyt, rapportering, analyse, visualisering, vedlikehold, operatøropplæring, datainnsamling og prosedyrebehandling/SOP. I 2010 lanserte Invensys IntelaTrac, et mobil-basert rapporterings- og beslutningsstøttesystem for handtering av arbeidsflyt, datainnsamling (fra mobile enheter) og generell prosedyrehandtering.

I 2011 lanserte Invensys SmartGlance, en rapporteringsapplikasjon for mobile enheter som tilbyr fleksible, grafiske rapporter fra diverse driftsdatakilder på en sikker måte. I 2012 lanserte firmaet sin mobile løsning Work Tasks, som har funksjonalitet relevant for f.eks anleggspersonale som tilbys mulighet til å respondere øyeblikkelig på tilordnede oppgaver via bedriftens programvare ArchestrA Workflow.

Lanseringen av programvaren InTouch Access Anywhere- understreker dybden og bredden i vår satsing på mobile og nettklargjorte løsninger», sier Norm Thorlakson, som er visepresident for HMI og beslutningsstøtteprogramvareprodukter for Invensys.«Å legge til rette for sanntids virksomhetsinformasjon, uten å kompromisse på funksjonalitet, gir den moderne arbeidsstyrke mulighet til å redusere kostnader, øke driftseffektiviteten og fremme sanntids virksomhetsoptimering.»

For nærmere informasjon om den nye programvaren, gå til InTouch Access Anywhere HMI site, eller ta kontakt med din lokale Wonderware distributor. eller gå til http://ourevents.invensys.com/SoftwareCustomerConf/pages/home.aspx.

Sensortrøbbel gir industri store kostnader

På visse områder ligger forbrukerteknologien langt foran produksjonindustrien, blant annet på bruk av intelligente sensornettverk og informasjonssystemer. Dette påfører dem unødvendige utgifter og høyere responstid ved kritiske feil.
Les mer

118 millioner til miljøvennlig energi

Forskningsrådet bevilger 118 millioner kroner til 21 innovasjonsprosjekter innen energiforskning i næringslivet. Prosjektene spenner vidt, fra undervanns strømkabler og vannkraft til solcellesilisium og energilagre.
Les mer

AMNYTT 06 2013

Ved et årsskifte er det naturlig å se litt fremover. AMNYTT har fått ledende leverandører til å presentere sitt syn på den nære industrielle fremtid. Industry 4.0 eller den fjerde industrielle revolusjon er her nå.
Les mer

Lag bedre automasjonsløsninger

Under årets SPS IPC Drives-messe i Nuremberg presentere Eaton Electric utvidede løsninger spesialdesignet for maskinbygning og prosessautomasjon, og smarte energidistribusjonssystemer for infrastrukturer.
Les mer