Styrker organisasjonen

Ellingsen NOR Instruments melder at Petter Haug er ansatt i stillingen som Senior Sales Engineer fra 1. april. Petter Haug har mer enn 10 års erfaring med salg av ventiler til olje- og gassbransjen.
Vi er svært fornøyd med å ha ansatt Petter Haug, da dette styrker vår kompetanse ytterligere innen fagområdet ventiler, sier Tina Kristensen, administrerende direktør i Ellingsen NOR Instruments.

Petter Haug er bosatt på Ågotnes utenfor Bergen, ikke langt unna Ellingsen NOR Instruments kontor på Ågotnes. Petter Haug kommer opprinnelig fra Lysaker, men har bodd de siste 12 årene i Bergensområdet.

Petter Haug er 43 år, samboer med 2 bonusbarn og en datter på 15 måneder. Han er utdannet innen markedsføring og Offshore Document Control.

Profilen: Kvalitetsbevisst friluftmenneske

Norsk industri er helt avhengig av medarbeidere med høy kompetanse. Kunnskap er ferskvare og må foredles hele tiden. Noen få personer er egnet til oppgaven med å videreforedle kunnskapsbasen i bedriftene.
Les mer

Profilen: VETERANEN Einar Bråten

Hvordan skal vi utnytte teknologien vi utvikler er et interessant spørsmål Einar Bråten stiller i vår samtale. Spørsmålet var sentralt i prosjektet hvor boliger skulle kunne tilpasses forskjellige alders behov.
Les mer

Veslemøy Tyssø æresmedlem i NFA

Veslemøy Tyssø ble under årsmøtet utnevnt til æresmedlem i NFA. Hun er sivilingeniør fra NTNU, teknisk kybernetikk og er i dag høgskolelektor ved HiO. Tyssø har vært mangeårig styremedlem i NFA og har bidratt til utvikling og gjennomføring av flere NFA-kurs. Tyssø er NFAs 13. æresmedlem.
Les mer

Profilen - En utrolig reise for STIG GRANI

Ingen trodde at Stig Grani en dag skulle ha en sentral lederposisjon i et tyskeid selskap da han grep fått i skrutrekkeren for første gang i automatikkutdannelsen.

Kombinasjon av teknisk nysgjerrighet, interesse for medmennesker og et åpent sinn for andre kulturer har gitt Grani en lang og interessant jobbreise.
Les mer