Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Experion LX er designet spesifikt for mindre anlegg – færre enn 5000 I/O-punkter, én server og opp til 15 operatørstasjoner – som trenger et styringssystem som er lett å bruke, mens samtidig robust nok til å håndtere komplekse oppgaver. Det inkluderer teknologi fra Honeywells velprøvde og mye brukte Experion Process Knowledge System (PKS), og lar prosessindustribedrifter enkelt forbedre pålitelighet, sikkerhet og effektivitet. Teknologien er rask å implementere og gir reduserte kostnader i hele anleggets levetid.

"På samme måte som et stort raffineri må mindre industriforetak styre sine prosesser sikkert og effektivt," sier visepresident Don Maness i Honeywell Process Solutions. "Med Experion LX har vi gjort Honeywells velprøvde DCS-teknologi tilgjengelig for en større gruppe ulike produksjonsanlegg. Experion LX er et system som er bygd for å være fleksibelt nok til å tilfredsstille deres behov nå og i fremtiden. Det er også lett å implementere og bruke, noe som gjør det mulig for våre kunder å komme raskere på markedet, og å raskt tilpasse seg til endringer i markedet."

Experion LX gir brukere ved mellomstore prosessanlegg et pålitelig styringssystem og et veldesignet brukergrensesnitt som hjelper operatører og teknikere til større effektivitet. For sluttbrukere med satsvise prosesser kjører programvaren i en redundant kontroller i stedet for på en datamaskin, og det eliminerer behovet for ekstra maskinvare, og reduserer kommunikasjonsbelastningene og utførelsestiden for hver satsfase.

Experion LX er designet for utrulling gjennom systemintegratorer, som i siste omgang er til fordel for Honeywells kunder gjennom rask lokal konfigurering og support. Fordi Experion LX er god på sømløs integrering med tredjepartsenheter og drev, vil sluttbrukerne dra fordel av å forholde seg til en enkelt leverandør som tilbyr alt de måtte trenge, fra feltinstrumentering til distribuerte styringssystemer.

"Experion LX leverer en skalerbar løsning for våre kunder med industriprosesser og storbrukere. Kundene kan simpelthen bestemme hvilket automatiseringsnivå som er mest fornuftig for deres bedrift i dag — Experion LX gir muligheten for utvidelse ettersom bedriften vokser," sier president og direktør Henkie Leo i PT Zug Industries i Indonesia. "Vi er trygge på at Experions velprøvde LX C300-kontroller, og mengden innovasjoner i dette distribuerte styringssystemet, vil tilfredsstille våre kunders behov for å gjøre det lettere å tilpasse seg markedet og optimalisere utgiftene ved eierskap."

For mer informasjon om Experion LX eller andre løsninger som kan hjelpe bedrifter til bedre forretningsdrift, se nettsidene.

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer