Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

Strømforsyningen har en USB-A eller USB-C-tilkobling opptil 15 W. Bruk som USB-lader sørger på grunn av den smale byggbredden på bare 18 mm (1 TE) for bedre plass i installasjonsfordeleren eller automasjonsskapet eller flate operatørpaneler, som betyr at den klassiske kombinasjonen av automasjonsskap-stikkontakt med byggbredde på 45 mm (2,5 TE) og USB-pluggnettdel bortfaller komplett. Grunnet det integrerte kabelsporet med strekkavlastning i strømforsyningshuset kan USB-kabelen ved behov helt enkelt installeres under installasjonsfordelerdekselet og er slik enkel å håndtere. Strømforsyningene STEP Power har lave tap på <0,1 W ved bruk uten last og høy virkningsgrad, som gjør at energien benyttes optimalt i bygningen. Takket være effektive energibesparelser grunnet optimal effektivitet ved bruk uten last og bruk med dellast oppfyller disse strømforsyningene de strenge kravene i økodesign-direktivets effektivitetsstandarder. Det store inngangsområdet på 85 V AC … 264 V AC samt temperaturområdet fra -25 til +70 °C tilrettelegger i tillegg for bruk over hele verden ved tilnærmet alle miljøforhold.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...