Schneider Electric har lansert IP- og NEMA-klassifiserte EcoStru

Viktig for å håndtere konvergens av IT og OT

Schneider Electric har lansert IP- og NEMA-klassifiserte EcoStruxure mikrodatasentre

Schneider Electric har kunngjort at EcoStruxure™ Micro Data Center R-serien for robuste innemiljøer nå er tilgjengelig i Europa. De nye IP- og NEMA-klassifiserte mikrodatasentrene tilbyr en robust og rask løsning som bidrar til å administrere edge computing[1]infrastruktur i utfordrende industri- og produksjonsmiljøer.

Sentrale egenskaper:

  • Robuste, forhåndsintegrerte edge computing-systemer dekker behovene til Industry 4.0-applikasjoner ved å gjøre IT mer pålitelig på fabrikkgulvet
  • Utformet for bruk i tøffe og eksterne industrielle IT-miljøer
  • Kan distribueres 20 % raskere enn tidligere modeller, samtidig som du sparer opptil 40 % i feltteknologikostnader

Etter hvert som flere industrielle operatører distribuerer Industry 4.0- teknologier for å øke produktiviteten, sikkerheten og automatiseringen, har mikrodatasentre blitt stadig viktigere for å håndtere alt fra konvergens av IT og OT til aktivering av IIoT-applikasjoner – noe som gjør IT på fabrikkgulvet mer pålitelig og enkelt å distribuere. Som en del av lanseringen blir seks nye modeller tilgjengelige i 16U-, 24U- og 42U-størrelser, for å gi fleksibilitet og skalerbarhet.

“Nå som Industry 4.0 og avanserte automatiseringsteknologier bidrar til å transformere industrielle miljøer, må IT distribueres nærmere bruksstedet, for å oppnå økt produktivitet og effektivitet,” sier Rob McKernan, direktør for Secure Power i Schneider Electric, Europa. “De nye IP- og NEMA-klassifiserte EcoStruxure Micro Data Center R-serieløsningene vil hjelpe industrielle produsenter og distributører i hele regionen med å utnytte fordelene ved økt ytelse og pålitelighet på fabrikkgulvet."

EcoStruxure mikrodatasenter-løsninger får industrielle systemer til markedet, mer effektivt og til en lavere pris

 EcoStruxure mikrodatasenter-løsninger er konfigurerbare og forhåndspakkede med vedlagte racksystemer som inkluderer strøm, kjøling, sikkerhet og administrasjon. De kan gi en besparelse på 40 prosent i feltteknologiske kostnader, få systemer til å nå markedet 20 prosent raskere og redusere vedlikeholdskostnadene med syv prosent. Mikrodatasentre drar nytte av eksisterende infrastruktur og kan potensielt redusere kapitalutgiftene med 48 prosent sammenlignet med en tradisjonell løsning. Den nye R-serien forsterker disse fordelene og hjelper kundene med å løse problemer fordi den er:

  • Bygget for å tåle tøffe innemiljøer og applikasjoner med en kapslingsgrad på minst IP54 og NEMA 12. Industrielle kantmiljøer kan være utfordrende og har ofte høye nivåer av støv, fuktighet og store temperaturvariasjoner.
  • Administreres eksternt med Schneider Electrics portefølje av programvare og digitale tjenester når det er få eller ingen IT[1]ansatte på stedet. EcoStruxure IT er en åpen, leverandørnøytral plattform som gir brukerne styrke og fleksibilitet til å administrere kritisk infrastruktur på egen hånd, sammen med en partner eller ved hjelp av Schneider Electrics’ serviceteknikere, som kan administrere ressursene for dem.
  • Utstyrt med sikkerhetsfunksjoner, for eksempel tilgangskontroll, inntrengingsdeteksjon og sikkerhetskamera som gjør at det kan brukes på usikrede steder.
  • Kan standardisere designet ditt for flere miljøer med en alt-i-ett[1]løsning, som er enklere å distribuere og vedlikeholde enn et sett med ulike systemer

Hva er industriell edge computing

Hvis industrielle operatører skal dra nytte av fordelene med økt automatisering, kan de ikke satse på at sky-teknologi alene skal gi den robustheten og hastigheten som kreves for å benytte kunstig intelligens, maskinlæring og andre Industry 4.0-teknologier. Lokale kantdatasentre er IT[1]infrastrukturkabinetter/-områder/-anlegg som distribueres geografisk til utkantene av nettverket. I industrielle miljøer, for eksempel et produksjonsanlegg eller et distribusjonssenter, kalles dette programmet "industriell edge computing". Analytikere har vist at edge-Computing stadig blir viktigere

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...