Økt IT-sikkerhet

Hvor mange bedrifter har ikke spurt seg selv hvor de skal plassere sine servere for å beskytte dem mot overoppheting og uønsket tilgang. Rittal presentere Cooled Rack.
Løsningen er ofte et tomt kontor eller et lagerrom. Men det finnes et sikrere alternativ. Rittal, som er verdensledende innen apparatskapsystem og systemtilbehør, presenterer nå Cooled Rack. Med det får også mindre bedrifter forbedret fysisk IT-sikkerhet.

Rittal så behovet for å skape noen form for datarom i mindre bedrifter. Derfor har vi utviklet et serverrack som er utstyrt med kjøling og beskyttelse mot brann.

Dette racket blir som en datahall i miniformat. Ettersom skapet er tett, oppfyller det de minimale
kravene for miljøet det skal stå i. Det gir fleksibilitet for bedrifter med begrenset plass.

Alt er forhånds montert. Det eneste som trengs er å koble til strøm og feste kjøleslangen til det eksterne kjøleaggregatet. Racket er dermed en enklere løsning enn å bygge om nåværende lokaler for å beskytte verdifull IT-infrastruktur.

Rittal Cooled Rack finnes i ulike varianter, med takmontert kjøleaggregat eller med separat kondensor som monteres utendørs.

Ytterligere informasjon finnes på www.rittal.no

Sensortrøbbel gir industri store kostnader

På visse områder ligger forbrukerteknologien langt foran produksjonindustrien, blant annet på bruk av intelligente sensornettverk og informasjonssystemer. Dette påfører dem unødvendige utgifter og høyere responstid ved kritiske feil.
Les mer

118 millioner til miljøvennlig energi

Forskningsrådet bevilger 118 millioner kroner til 21 innovasjonsprosjekter innen energiforskning i næringslivet. Prosjektene spenner vidt, fra undervanns strømkabler og vannkraft til solcellesilisium og energilagre.
Les mer

AMNYTT 06 2013

Ved et årsskifte er det naturlig å se litt fremover. AMNYTT har fått ledende leverandører til å presentere sitt syn på den nære industrielle fremtid. Industry 4.0 eller den fjerde industrielle revolusjon er her nå.
Les mer

Lag bedre automasjonsløsninger

Under årets SPS IPC Drives-messe i Nuremberg presentere Eaton Electric utvidede løsninger spesialdesignet for maskinbygning og prosessautomasjon, og smarte energidistribusjonssystemer for infrastrukturer.
Les mer