BST Ø Ødegaard crop

Nyansatt prosjektleder byggautomasjon

BS Teknikk AS har ansatt Øystein Ødegaard som prosjektleder byggautomasjon. Øystein skal jobbe med tilbud, kunde- og leverandørkontakt, tegne skjema, programmere undersentraler, ombygging og igangkjøring samt opplæring og FDV til kunde.

Ødegaard er 31 år gammel fra Kongsberg og har de siste 6 årene jobbet som automatiker i nettmatbutikken Oda. I erfaringsbanken har han med seg blant annet drift og vedlikehold av industrimaskiner, PLS-programmering og feilsøking på produksjonsutstyr.

– Øystein kommer med den bredeste utdanningen vi har sett hos våre ansatte så langt, sier prosjektleder byggautomasjon Camilla Børsand i BS Teknikk AS.

– Han har studert automatikk, økonomi & ledelse – og har gått på golf-akademiet i USA. Vi ønsker Øystein varmt velkommen inn i BS Teknikk-familien.

– Jeg ser frem til nye utfordringer i en spennende bransje. Gjennom BS Teknikk vil jeg bidra til å effektivisere byggautomasjon i Norge, sier Ødegaard, og drar en golf-slager fra Sam Snead «Forget your opponents; always play against par».

Det er plass til flere

BS teknikk har siden 1986 prosjektert og levert alt fra enkle automatikkanlegg til avanserte web-systemer for styring av tekniske anlegg innen varme og ventilasjon.

– BS Teknikk trives godt som en liten bedrift, men vi har en økende mengde oppdrag. Derfor er vi på jakt etter dyktige ansatte som vil dele vår visjon om å gjøre byggautomasjon enkelt, sier Børsand.

– Hos BS Teknikk skal vi sikre at vi har velfungerende, energieffektive og smarte bygg i Norge.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.