Ny ladestasjon for elbiler

Schneider Electric lanserer nå en ny ladestasjon for lading av elektriske biler. Ladestasjonen gir sikker lading, er enkel å installere, og enkel å bruke.
Teknologien muliggjør også raskere lading enn hva som er mulig fra en vanlig stikkontakt. Ladestasjonen er av typen mode 3, som anbefalt av EU-kommisjonen og bilprodusentene.

Ladestasjonen er utformet slik at den skal passe inn i ditt hjemmemiljø. Den faste kabelen betyr også at du alltid vet hvor den er samtidig som den ikke blir liggende i snø og vann. Installasjonen bør, til tross for at den er rask og enkel å utføre, gjøres av en godkjent installatør.

Produkter:
Veggboks: fast kabel, Type 1: 3 kW
Veggboks: fast kabel, Type 1: 7 kW (Leveres i januar 2014)
Veggboks: fast kabel, Type 2: 7 kW (Leveres i januar 2014)

http://www.schneider-electric.no/sites/norway/no/generelt/kontakt/kontakt.page

Sensortrøbbel gir industri store kostnader

På visse områder ligger forbrukerteknologien langt foran produksjonindustrien, blant annet på bruk av intelligente sensornettverk og informasjonssystemer. Dette påfører dem unødvendige utgifter og høyere responstid ved kritiske feil.
Les mer

118 millioner til miljøvennlig energi

Forskningsrådet bevilger 118 millioner kroner til 21 innovasjonsprosjekter innen energiforskning i næringslivet. Prosjektene spenner vidt, fra undervanns strømkabler og vannkraft til solcellesilisium og energilagre.
Les mer

AMNYTT 06 2013

Ved et årsskifte er det naturlig å se litt fremover. AMNYTT har fått ledende leverandører til å presentere sitt syn på den nære industrielle fremtid. Industry 4.0 eller den fjerde industrielle revolusjon er her nå.
Les mer

Lag bedre automasjonsløsninger

Under årets SPS IPC Drives-messe i Nuremberg presentere Eaton Electric utvidede løsninger spesialdesignet for maskinbygning og prosessautomasjon, og smarte energidistribusjonssystemer for infrastrukturer.
Les mer