Ny kundeservice strategi

Omron's 361° tilnærming til kundeservice – utviklet for å legge til en ekstra grad av oppmerksomhet til kundeservice – har nå blitt lagt til selskapets utvalg av elektroniske komponenter.
Nye kundeundersøkelser viser at maskinbyggere og tavlebyggere krever ulik funksjonalitet og ytelsesnivå. I noen tilfeller ønsker de også spesielle egenskaper, i andre tilfeller ønsker de standardiserte løsninger. Med så ulike krav trengs det pålitelighet og konkurransedyktige priser.

På bakgrunn av kundeundersøkelsene har Omron måttet tenke helt nytt når det gjelder utvikling og leveranse av komponenter og sensorer. Selskapet vil nå tilby tre ulike linjer for hver serie av komponenter:

• Lite, som er grunnleggende produkter designet for daglig bruk
• Pro, som har lengre levetid, større grad av beskyttelse og flere funksjoner
• Pro-plus, som enten er applikasjonsspesifikke eller designet for å møte kundens individuelle krav.

Denne nye tilnærmingen gjør det mulig å spesifisere akkurat hvilken komponent eller sensor som trengs til en spesiell maskin eller kontrollpanel. Dette eliminerer fare for over- eller underspesifikasjon. Omron understreker at alle tre tilnærminger vil fortsette å produseres med samme produksjonsprosesser og materialer, sånn at kunden kan forvente samme høye standard på kvalitet og pålitelighet til enhver tid. Forskjellene ligger i spesifikasjon, kompleksitet og i noen linjer, i mengden produktvalg.

Et mer presist valg for kundene
Omron påpeker at introduksjonen av Lite, Pro og Pro-plus er en måte å avgrense en lenge etablert policy om å respondere på markedets behov. Å gi kundene et mer presist valg - med noe ekstra – dette er essensen av 361° tilnærming. I forhold til komponenter og sensorer, kan denne ekstra graden bety større priskonkurranse for kundene. Dette fordi ingen penger kastes bort på overspesifiserte komponenter med unødvendige funksjoner, eller ved å lage en effektiv maskin ved å bruke komponenter som matcher applikasjonen fullstendig.

361° tilnærmingen er også mer enn kun et utvalg av modeller i hver serie av komponenter. Det innebærer også tilgang til Omrons bransjekunnskap, produksjonsråd eller lokal support. For maskinbyggere kan tilnærmingen gjøre en forskjell mellom levering av et produkt som bare møter en brukerspesifikasjon og en som overgår konkurrentene.

De tre tilnærmingene vil rulles ut over hele Omrons produktutvalg med både komponenter (strømforsyninger, temperaturkontrollere, timere, industri releèr og overvåkingsreleèr) og sensorer (fotoceller, fiberoptiske sensorer og induktive givere). De første produkter til å være drevet av en ny 361° tilnærming er E3FA serien med sylindriske fotoceller. Omron er en av verdens ledende produsenter av sylindriske fotoceller, med salg på over en million enheter per år: den nye E3FA serien har Lite, pro og Pro-plus linjer for å tilby et omfattende valg av spesifikasjoner og priser.

Om Omron
Omron Corporation har hovedkontor i Kyoto, Japan, og er et verdensledende selskap innenfor automasjon. Omron ble etablert i 1933 og ledes av administrerende direktør Yoshihito Yamada. Selskapet har over 36 000 ansatte i 35 land som arbeider for å levere produkter og tjenester til kunder på forskjellige felt, blant annet innen industriell automasjon, elektroniske komponenter og helsevesen. Selskapet er delt inn i fem regioner, og hovedkontorene ligger i Japan (Kyoto), Stillehavsasia (Singapore), Kina (Shanghai), Europa (Amsterdam) og USA (Chicago). Den europeiske organisasjonen har sitt eget anlegg for utvikling og produksjon og gir lokal kundestøtte i alle europeiske land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke Omrons nettsted på http://www.industrial.omron.eu/

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer