Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

Selskapet har dermed nådd målet, som opprinnelig var satt til 2025, betydelig tidligere enn planlagt – til tross for alle motgangene de siste årene med krise.

Faktisk har det globalt posisjonerte selskapet mestret utfordringene siden starten av Corona-pandemien veldig godt. Etter et innledende fall i salget på 9 % i 2020, kunne Pepperl+Fuchs registrere en samlet økning i salget på mer enn 40 % i de to årene etter pandemien.

Stor suksess til tross for utfordrende tider

Det faktum at dette ble oppnådd til tross for de enormt anspente forholdene forårsaket av pandemien, forsyningsvanskeligheter, drastisk inflasjon og sist, men ikke minst, krigen i Ukraina og gassmangelen, gjør Dr. Gunther Kegel, konsernsjef i Pepperl+Fuchs, veldig stolt: "Uten det spesielle engasjementet fra våre mer enn 7000 ansatte over hele verden i disse ekstraordinære tider, ville denne storslåtte suksessen ikke vært mulig. For dette vil vi uttrykke vår spesielle takknemlighet til hver og en av dem på vegne av aksjonærfamiliene og styret."

Utsiktene for fremtiden er tilsvarende optimistiske. "Dette enestående resultatet vil tillate oss å fortsette å gjøre strategiske investeringer og konsekvent utvide arbeidsstyrken vår i fremtiden for å sikre langsiktig suksess for selskapet vårt," fortsatte Dr. Kegel.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...