Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

Selskapet har dermed nådd målet, som opprinnelig var satt til 2025, betydelig tidligere enn planlagt – til tross for alle motgangene de siste årene med krise.

Faktisk har det globalt posisjonerte selskapet mestret utfordringene siden starten av Corona-pandemien veldig godt. Etter et innledende fall i salget på 9 % i 2020, kunne Pepperl+Fuchs registrere en samlet økning i salget på mer enn 40 % i de to årene etter pandemien.

Stor suksess til tross for utfordrende tider

Det faktum at dette ble oppnådd til tross for de enormt anspente forholdene forårsaket av pandemien, forsyningsvanskeligheter, drastisk inflasjon og sist, men ikke minst, krigen i Ukraina og gassmangelen, gjør Dr. Gunther Kegel, konsernsjef i Pepperl+Fuchs, veldig stolt: "Uten det spesielle engasjementet fra våre mer enn 7000 ansatte over hele verden i disse ekstraordinære tider, ville denne storslåtte suksessen ikke vært mulig. For dette vil vi uttrykke vår spesielle takknemlighet til hver og en av dem på vegne av aksjonærfamiliene og styret."

Utsiktene for fremtiden er tilsvarende optimistiske. "Dette enestående resultatet vil tillate oss å fortsette å gjøre strategiske investeringer og konsekvent utvide arbeidsstyrken vår i fremtiden for å sikre langsiktig suksess for selskapet vårt," fortsatte Dr. Kegel.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.