Mange trådløse muligheter

ProSoft Technology, som forhandles av Goodtech Products AS, lanserer 802.11n industrielt trådløst access point/bridge/repeater med Fast Roam teknologi. Fast Industrial Hotspot er en avansert, høyhastighets trådløs ethernet-løsning,
Den er utviklet for automasjonssystemer, SCADA-systemer, prosesskontrollsystemer og mobil Wi-Fi-infrastruktur. Denne hotspot'en tilbyr et bredt utvalg av industrielle trådløse muligheter, deriblant funksjoner som Fast Roaming, pålitelig kommunikasjon i krevende industrielle miljøer og har meget god pakke-per-sekund ytelse.

ProSoft Technology® har gleden av å lansere 802.11 abgn Fast Industrial Hotspot. Den nye 802.11abgnFast Industrial Hotspot, RLX2, har gjort banebrytende fremskritt i client/bridge fast roaming mellom aksess punkter, Ethernet pakkeoptimering, og tilbyr mange diagnoseverktøy.

Disse nye egenskapene gir avbruddsfri, høyhastighets ethernet tilkobling for maskiner og kjøretøy sombeveger seg over store avstander i monteringsanlegg, kransystemer og produksjonsanlegg. Det sikre høyhastighets trådløse nettverket reduserer prosjektkostnader samtidig som det forbedrer produktiviteten ved å eliminere mekaniske fester, skinner og kontaktringer på rimelige og pålitelige bevegelige applikasjoner.

Radioens Fast Roaming teknologi bruker mindre enn 50msec på å hoppe mellom aksess punkter og støtter LAN/LAN bridging. Modulen støtter 802.11i og 128-bit AES-kryptering, og kan operere i både 2,4 GHz og 5 GHz båndene. Den har også avanserte administrasjonsverktøy. Disse verktøyene er Internet Explorer Browser Utility, webserver og OPC-server. MicroSD-kortet lagrer og laster automatisk konfigurasjoner, noe som reduserer nedetid.

Ytterligere informasjon finnes på: www.goodtechproducts.no

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer