Magnetventilmanifold

Ved å bruke Norgren-løsninger – som består av manifoldløsninger fra Buschjost – blir hver CNG-linje som tidligere bestod av en kuleventil, roterende aktuator og pilot-magnetventil byttet ut med en magnetventilmanifold med integrerte tilbakeslagsventiler og filtre.
Fordelene inkluderer en betydelig økning i systempålitelighet, reduserte installasjonskostnader, forenklet vedlikehold, null gassvinn ut i atmosfæren, ingen behov for en infrastruktur med komprimert luft, begrenset antall komponenter og fester og ferre potensielle lekkasjesteder. CNG-manifoldløsningen består vanligvis av tre, seks eller elleve stasjonsmanifolder, avhengig av bruksområdet.

Med driftstrykk på opp til 350 bar er alle designet for å øke energieffektiviteten, forbedre miljøet med å forenkle leveransen av CNG til kjøretøy, fjerne svinn og optimere sikkerheten ved CNG-leveransesystemer.»

CNG-manifoldløsninger
Med 75 års erfaring innenfor produksjonen av avanserte magnetventiler kan Norgren være sikre på påliteligheten og ytelsen til sine produkter, nå leverer de også verdiøkende løsninger ved å kombinere selskapets utprøvde ventilteknologi inn i skreddersydde ventilmanifolder.

Typiske systemer som finnes i prioritetspaneler og dispensere bruker CNG for å drive roterende aktuatorer, som deretter åpner og stenger kuleventiler. Alternativt installeres en infrastruktur med komprimert luft hvor den komprimerte luften brukes for å drive den roterende aktuatoren.


Høytrykkskontrolløsninger
Norgren tilbyr utprøvde løsninger for høyttrykk gasskontroll på utgangen av kompressoren og i nedstrøms trykkreduksjonsområdene slik som dispenseren. Produktene på standen til Norgren vil bestå av høyttrykkskontrolløsninger fra Norgrens IVP-serie med fjærbelastede regulatorer som kontrollerer utgangstrykket over et utvalg av inngangstrykk og -flyt samt topplastede regulatorer som fungerer på samme måte, men bruker trykket i toppen på regulatoren for å gi kraften til kontrollelementet.

Fra Norgrens IMF-utvalg vil det også vises fram proporsjonale trykkontrollventiler og topplastede regulatorer som kontrollerer utgangstrykket igjennom et elektrisk signal. I tillegg vil en kunne se trykkavlastningsventiler hvor ventilen åpnes til atmosfæren hvis trykket overskrider et forhåndsinnstilt nivå.

For mer informasjon, besøk www.norgren.com

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer