Amnytt 07 2020 crop

Løser kundens behov

Skal det utvikles gode produksjonsløsninger må sluttkunde og leverandøren av produksjonsløsning i samarbeid finne frem til de gode løsningene. Kunden kjenner sitt behov best og leverandøren har kompetanse på teknologien og løsninger. Selskaper som evner å få til godt samarbeid og kombinere styrken til begge parter vil med stor sannsynlighet kunne utvikle produksjonseffektive løsninger.

- Vi skal være trygge på at løsningene vi leverer er gode og løser kundens behov, sa Svein Håhjem og Endre Næss til AMNYTT da vi besøket Canpro`s lokaler utenfor Bergen. Håhjem er gründer av bedriften og Næss tiltrådte som daglig leder januar 2019. For å nå målet om å kunne levere riktige, innovative og fremtidsrettede løsninger, må vi tett på kundene våre for å sikre felles forståelse av utfordringer og forventninger, sier Næss. Når alt kommer til alt er det redusert enhetskost som teller. For små og mellomstore bedrifter utfører hjelper Canpro gjerne til med lønnsomhetsanalyse før investeringsbeslutningen tas. Kundeforholdet er ikke over den dagen vi har installert løsningen vår. Vårt mål er at det skal være et langvarig samarbeid med stor tillit begge veier. Enkelte kunder har ønsket å inngå opp til ti års serviceavtale.

- Hos en kunde har vi i tillegg til serviceavtale gitt tre års teknisk garanti, forteller Håhjem. Det krever trygghet på at løsningene er riktige, når det inngås så langvarige avtaler.

Klikk her for å lese hele artikkelen her.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...