E H HART crop

iTEMP TMT142B: Ny generasjon smart temperaturtransmitter med Bluetooth

Robust felttransmitter med innovative funksjoner, høy ytelse og brukervennlighet for applikasjoner i røffe omgivelser. Den nye iTEMP TMT142B HART® 7, fra Endress+Hauser, er en robust temperaturtransmitter med svært nøyaktige og pålitelige målinger, trådløs kommunikasjon via Bluetooth® og brukervennlig drift, pakket i en ett-kammers robust felt-kapsling.

Teknologien gir betydelige forbedringer i prosesseffektivitet og tilgjengelighet, samtidig som kostnadene reduseres.

I industriell prosessautomatisering er temperaturtransmittere en viktig kobling mellom temperatursensorer i prosessen og høy grad av automatisering. Måleinstrumenter er ofte installert på vanskelig tilgjengelige steder, noe som ofte gjør igangkjøring, betjening og vedlikehold vanskelig.

For en effektiv igangkjøring, konfigurering og enkelt vedlikehold har transmitteren integrert et Bluetooth®-grensesnitt, som gjør det mulig for operatøren trådløst å vise måle- og statusverdier, samt å utføre konfigurasjonsoppgaver. Enheten er ekstremt enkel og rask å bruke med Endress+Hauser SmartBlue-appen. Tilgang til enheten er passordbeskyttet, og Endress+Hauser-sikkerhetskonseptet for Bluetooth®-kommunikasjon benytter de aller beste sikkerhetsstandardene. Enheten kan konfigureres uten å måtte installere enhetsdrivere da de er integrert i transmitteren.

Klar prosessinformasjon i feltet

Den nyutviklede skjermen med bakgrunnsbelysning gir utmerket lesbarhet under alle forhold, både i mørket og i sterkt sollys. Diagnosemeldinger er indikert av displayet gjennom variabel bakgrunnsbelysningsfarge (hvit til rød) og letter vedlikeholdsarbeidet i feltet.

Høyeste pålitelighet i kritiske prosesser

Konvertering av forskjellige sensorsignaler til et stabilt, standardisert utgangssignal (4 til 20 mA) er en utfordring når det gjelder industriell temperaturmåling. Presisjon og langsiktig stabilitet, spesielt ved kritiske målepunkter, er avgjørende for sikker og jevn prosessoperasjon. Den programmerbare en-kanals transmitteren overfører signaler fra motstandselement (RTD), termoelementer (TC), motstand (Ω) eller spenning (mV) via 4 til 20 mA-signalet eller HART® 7-grensesnitt.

Transmitteren garanterer en høy grad av tilgjengelighet av målesignal gjennom integrerte sensor-overvåkingsfunksjoner og enhetsdiagnostikk. Diagnostisk informasjon er tilgjengelig for brukeren i samsvar med NAMUR NE 107, kondensert status. ITEMP TMT142B’s integrerte overspenningsbeskyttelse sørger for nøyaktig måling selv etter eventuell overspenning og beskytter transmitteren mot skader.

Transmitter-sensor matching med CvD koeffisienter funnet ved kalibrering av sensor optimaliserer nøyaktigheten av målepunktet.

iTEMP TMT142B temperaturtransmitter er designet for sikker drift i eksplosjonsfarlige områder og kan leveres med ATEX og andre internasjonale Ex godkjenninger.

Et komplett utvalg for HART®-kommunikasjon

Den nye iTEMP TMT142B-enkanalstransmitteren er det siste tilskuddet til det komplette tilbudet av våre HART®-kompatible transmittere. Sammen med SIL 2/3-kompatible tokanalsenheter iTEMP TMT82 og iTEMP TMT162 og enkanals iTEMP TMT72 tilbyr Endress+Hauser den riktige enheten for alle applikasjoner. Sammenkoblet med modulære termometre som den nye iTHERM ModuLine TM111 eller TM131, gir disse «state-of-art» løsningene nyskapende temperaturmålingsteknologi for både enkle og ekstreme måleoppgaver.

For ytterligere informasjon:

iTEMP TMT142B: www.endress.com/TMT142B

Endress+Hauser SmartBlue app: https://eh.digital/3jqLrTn

 

 

 

 

 

 

FG Tech io-link-news-page crop

IXARC absolutt encoder nå med IO-link grensesnitt

Eliminerer behov for å støtte komplekse kommunikasjonsprotokoller på sensornivå

FG-Tech AS, som er forhandler av POSITAL sine produkter, kan med dette informere om at deres absolutte encodere nå leveres med det populære IO-Link kommunikasjonsgrensesnittet. IO-Link er et rimelig, enkelt å implementere kommunikasjonsgrensesnitt designet for å forenkle forbindelser mellom store feltbuss- eller industrielle Ethernet-nettverk og sensor- eller aktuator-enheter som er lokalisert på «fabrikkgulvet».

les mer...
OnRobot slipe crop

OnRobot lanserer bruksklart robotslipeverktøy som gjør overflatebehandlingen mer kostnadseffektiv

Forplikter seg til å tilby små og mellomstore bedrifter rimelige løsninger

Tradisjonelle automatiseringsløsninger for sliping krever ofte bakgrunn i robotikk for å kunne implementere og vedlikeholde dem. Med lanseringen av OnRobot Sander får produsentene nå tilgang til et komplett og bruksklart slipeverktøy som er enkelt å bruke sammen med alle større samarbeidende roboter og lette industriroboter.

les mer...
Vannkom med Cla-Val crop

Optimaliserer mot VA-bransjen

Ssikker VA-bransje er sentralt i et moderne samfunn

Med 123 års industriell erfaring organiserer J.S.Cock AS seg for økt satsing mot vann- og avløpsbransjen. Selskapet er allerede en velrennomert leverandør av ventiler og instrumentering til olje, gass, maritim og landbasert industri. Nå forventes det store vekstmuligheter for firmaet i VA-bransjen, både innen kommunale anlegg og infrastrukturprosjekter.

les mer...
AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Navigerer i produksjonsanlegget eller varehuset på en autonom måte

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

les mer...