iPhone- og iPad-app

Velge komponenter direkte fra telefonen i tilfelle feil eller vedlikeholdskrav. Dette fungerer med den nye Eplan Data Portal-appen.
Nå er de tilgjengelig på to språk fra iTunes Store. Den gir brukere tilgang til over 230 000 komponenter i portalen. Den intelligente handlekurven overfører dataene som er samlet inn i det originale Eplan-prosjektet, om kunden har en vedlikeholdsavtale på EPLAN programvare.

Mobile programmer for iPad og smarttelefoner er populære. Løsningsleverandør Eplan har nå utviklet en gratis dataportal-app for iPhone og iPad som kommer til å være klar på Internett til Hannover-messen. Den vil la brukere velge komponenter på en mobil basis, dvs. direkte fra mobilen eller ipaden. Omfattende filtermuligheter gjør det enklere og raskere å finne riktige komponenter for service og vedlikehold. Hvis komponenter må byttes ut kan de velges direkte i appen på anleggsstedet. Hvis en produsent har fjernet delen fra sitt utvalg kan en alternativ del finnes raskt og enkelt. Så snart den er i kurven så er delen klar og den kan overføres direkte til prosjektet på kontoret. Dette forsikrer at dokumentasjonen reflekterer maskinens «som bygd»-status og alt passer logisk i sammen. Anleggs- og prosjektetdokumentasjonen er konsistent og sømløs.

Konfigurasjon med ekstra bekvemmelighet
Deldataene gir betydelig verdiskapning, selv ved konfigurasjonsstadiet: I tillegg til kommersiell informasjon gir Eplan Data Portal også logisk informasjon, for eksempel kabinettmakroer eller 3D-makroer for kabinettkonstruksjon. En av hovedfordelene for app-brukere er datavisningen i 3D. Fra nå av kan komponenter enkelt vises fra alle sider med fingertuppkontroller på en berøringsskjerm. Konfigurasjonsingeniører gis en optimal visuell støtte for installasjonsplasseringen i kabinettet som skal utvikles. Dette gir en effektiv konfigurasjon i ingeniørprosessen og en betydelig ekstrabonus når det gjelder brukervennlighet.

Fordeler for produsenter
Den nye appen tilbyr også potensiale for komponentprodusenter. Salgsansatte får tilgang til komponentdataene som er lagret på den direkte og de kan utheve potensiale i integrert ingeniørarbeid for sine kunder. Ekte komponenter med integrerte prosjektdata slik som ordreinformasjon, grafisk representasjon og mer detaljert informasjon i det konvensjonelle Eplan-formatet betyr ekte verdiøkning for alle. Det er et uslåelig salgsargument for produsenter, og brukere kan dra fordel av høykvalitets ingeniørdata.

Mer informasjon og en direktelink på: www.eplan.de/app

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer