Inkremental og absolutt encodere

WAGO lanserer 2 nye I/O-moduler med 2 innganger for både incremental encoder, SSI absolut encoder og vanlig telling
Forskjellen mellom de to I/O-modulene er at de støtter spenningsnivå på hhv. 5VDC og 24VDC.
Tilkoblingen på begge I/O-modulene er via 8-polet M12 connectorer. Encoderinngangene kan konfigureres, og de viktigste punktene er: type giver, format på telleverdi, filter, invertering, latch, gate, preset, cam, simulation og limits.

På hver I/O-modul er det i tillegg 4 konfigurerbare digitale inn-/utganger. Her kan for eksempel utgang(er) styres direkte basert på tellerstatus.

2 av disse I/O-kanalene kan alternativt konfigureres til puls-bredde modulerte utganger for 100Hz til 10kHz og pulsbredde i området 0 til 100%.

Ytterligere informasjon finnes på: http://www.wago.no/

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer