Fleksible styreløsninger

Det nye programmerbare I/O-systemet, fra Beijer Electronics, kombinerer CODESYS programmering med mulighet til å konstruere styresystemer med eksakt I/O-antall og spesifikasjoner.
Programmable I/O er en del av en større teknologilansering fra Beijer Electronics AS. Den nye lanseringen inneholder avanserte og brukervennlige automasjonsprodukter som bygger på samme teknologi som CODESYS, EtherCAT og iX.

Samme hastighet, bedre minne
Med CODESYS software platform er eksekveringshastigheten den samme som i en klassisk kompakt PLS. Og med 512kB programminne, 512kB dataminne og 32kB non-volatile minne tilbyr løsningen stor minnekapasitet. I tillegg gir CODESYS tilgang til flere instruksjoner sammenlignet med en konvensjonell kompakt PLS. Det programmerbare I/O-systemet gir automatiseringsbrukere muligheten til å skape en mer kompleks styring med bedre funksjonalitet til konkurransedyktig pris.

Komplett systemtilkobling
Det programmerbare I/O-systemet kan enkelt tilkobles digitale og analoge inn- og utganger, spesialmoduler som høyhastighets tellere, temperaturfølere, kommunikasjonsgrensesnitt med mer.

I tillegg kan systemet fungere som både Modbus TCP/IP Client og Server og gir dermed automatiseringsbrukere flere tilkoblingsmuligheter og valg av systemarkitektur.

Programmable I/O egenskaper:
· Stort bruksområde fra 20 opp til 500 I/Oer
· Plassbesparende og smal, modulbredde 12 mm
· Støtter kommunikasjon via Modbus TCP
· Utmerket debugging og online/offline programmering
· Brukervennlig feltbusskonfigurasjon og integrasjon
· Oppfyller ulike krav til moderne industriell automatisering

Om Beijer Electronics
Beijer Electronics er et ekspansivt teknologiselskap med lang erfaring innen industriell automasjon og datakommunikasjon. Selskapet utvikler og markedsfører konkurransedyktige produkter og løsninger med brukeren i fokus. Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics utviklet seg til et internasjonalt konsern med virksomhet i 22 land og en omsetning på 1,367 MSEK i 2012. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap-liste.

For ytterligere informasjon se: www.beijer.no

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer