Emerson TopWorx_DVR_Iso crop

Emerson lanserer en kompakt ventilposisjonsensor som er konstruert for rask og enkel igangsetting

TopWorx DVR Switchbox er en kompakt og robust ventilposisjonerer av høy kvalitet som leverer pålitelige tilbakemeldinger om åpen/lukket ventilposisjon. Emerson lanserer nyeTopWorx™ DVR Switchbox. Den kombinerer et robust hus av resin, en kompakt størrelse og et patentert kamhjuldesign som leverer et pålitelig verktøy for tilbakemelding om ventilposisjoner for vann- og spillvannsystemer, næringsmiddel- og drikkevareproduksjon og industrielle bruksområder.

TopWorx DVR Switchbox bruker indikasjon med en lav profil for å levere tydelige lokale posisjonstilbakemeldinger. Dette er viktige sanntidsdata som hjelper teknikere og anleggsoperatører med å holde prosesser innenfor planen. Den er laget av komponenter i rustfritt stål og utviklet for tøffe miljøer for å levere en pålitelig, korrosjonsbestandig ventilsensorløsning som sørger for at kundeprosesser fungerer feilfritt.

Klare og svært pålitelige tilbakemeldinger om ventilposisjoner gjør det enklere å drive prosessindustrianlegg, plattformer og ledninger med høyeste ytelse og sikkerhet uten å benytte ytterligere kapasitet i produksjonslinjen.

Kamhjuldesignet til TopWorx DVR Switchbox muliggjør rask posisjonskonfigurering for raskere og enklere montering og vedlikehold. For mange bruksområder i prosessindustrien leverer TopWorx DVR et kompakt og allsidig design som er godt egnet ved begrenset plass.

Kapslingen har også F1-klassifisering for ultrafiolett lys (UV), som gir UV-motstand som sikrer pålitelig funksjon av DVR på lang sikt i utendørsmiljøer.

TopWorx DVR Switchbox er et tilskudd i Emersons portefølje av TopWorx' intelligente ventiler og nærhetssensorer, og er utviklet for å hjelpe prosessindustrianlegg med å håndtere og styre på en mer intelligent og effektiv måte under de mest krevende forhold.

For mer informasjon, gå til http://emerson.com/en-us/catalog/topworx-dvr.

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).