Autic FlexEdge crop

Grunnmodul som kan utvides med moduler for 4G, WiFi, flere kommunikasjonsporter

Den perfekte match: FlexEdge og Ignition

FlexEdge, som forhandles av Autic AS, er et meget allsidig og fleksibelt produkt, som er skapt for å knytte eksisterende automasjonsutstyr til moderne IIoT og OT plattformer.

FlexEdge er rikelig utstyrt med kommunikasjonsporter og kan kobles mot PLS-er og annet utstyr via 300+ protokoller.  I tillegg til å være en protokollomformer kan data overføres til et SCADA system eller en skyplattform via MQTT eller OPC-UA.

FlexEdge består av en grunnmodul som kan utvides med moduler for 4G, WiFi, flere kommunikasjonsporter og ulike I/O alternativer.

Nøkkelegenskaper:

  • OPC UA server og klient
  • MQTT/MQTT Sparkplug B
  • Ferdige oppsett for mange skyplattformer
  • Protokollomformer
  • IEC 61131 programmering
  • Kobling til SQL databaser
  • Datalogging
  • Webserver

FlexEdge er som skapt for å stå som en front-end eller edge-enhet mot Ignition. Dataene blir umiddelbart tilgjengelige i Ignition via MQTT SparkplugB.

Omron ATC Barcelona1 crop

OMRON åpner dørene til fremtidens fabrikk med oppdatert automatiseringssenter i Barcelona

Utforske bruken av ny teknologi, for eksempel AI og industriell IoT

OMRONs første automatiseringssenter i Europa har nylig gjennomgått en stor ombygging og inkluderer nå et omfattende demonstrasjonsområde for innovative automatiseringsapplikasjoner. Takket være toppmoderne fjernforbindelser inviteres norske bedrifter inn i morgendagens digitale fabrikk.

les mer...
FG-Tech PressPhoto-IXARC-27mm

Ny encoder i Posital sin IXARC-familie – Kun 27mm lang

Sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold

Posisjons- og bevegelsessensor spesialisten POSITAL, som representeres av FG-Tech AS, har ett nytt familiemedlem i sin populære IXARC enkoder-familie med hus som kun er 27 mm langt. Denne reduserte lengden, kombinert med en diameter på bare 36 mm, betyr at disse superkompakte enhetene er ideelle plass for montering er begrenset.

les mer...
Trend cyber sikkerhet crop

Opplever at virksomheten går på akkord med cybersikkerhet

Går på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering

Fersk rapport fra Trend Micro avdekker et alarmerende behov for å diskutere forretningsrisiko så raskt som mulig. 15. november la IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro, frem en rapport basert på ny forskning. I rapporten kommer det frem at hele 9 av 10 IT-beslutningstagere hevder at virksomheten deres er villig til å gå på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering, økt produktivitet eller andre mål. 

les mer...
Næringsminister MIL crop

Imponert over industrisamarbeid i Agder

MIL fungerer som en arena for samskaping og utvikling

– Dette var veldig nyttig for meg. Her er det mye å følge opp videre, sier den nye næringsministeren Jan Christian Vestre etter et innholdsfylt besøk på Mechatronics Innovation Lab (MIL) ved UiA. Vestre, som representerer Arbeiderpartiet, har som mål å besøke hundre bedrifter før jul.

les mer...