Crosser crop

Stadig flere norske produksjonsbedrifter ønsker å digitalisere anleggene sine

Crosser og Triple-S vil gjøre digital transformasjon enklere for norske industribedrifter

Triple-S utvider sitt Industrial Internet of Things (IIoT)-tilbud i Norge og har valgt Crosser som partner. Med Crossers Edge Analytics-plattform kan Triple-S fremover tilby fleksible løsninger som vil hjelpe kundene våre på deres digitaliseringsreiser.

Utviklingen av ny teknologi og økt fokus på mulighetene som finnes innen IIoT og Industri 4.0, gjør at stadig flere norske produksjonsbedrifter ønsker å digitalisere anleggene sine. Det er imidlertid ikke alltid åpenbart hva som skal til, og løsningene kan variere avhengig av bransje og underliggende teknologi.

Triple-S leverer innovative løsninger innen Industriell IoT, mens Crosser har som mål å forenkle integreringen av industrielle systemer med sin intuitive programvareplattform.

Sammen har de to selskapene som mål å hjelpe Triple-S sine kunder med deres digitale transformasjon. Det er spesielt konseptet til Crossers plattform som er en nøkkeldifferensiator for Triple-S for utvikling av industrielle applikasjoner. Crosser krever lite eller ingen koding, noe som gjør det mulig å løse utfordringer uten spesialkompetanse som f.eks. datanalytikere..

"Å kunne komme raskt i gang med digital transformasjon er hovedgrunnen til at de fleste IT-ledere velger programvareplattformer som Crosser," sier Martin Thunman, administrerende direktør og medgründer av Crosser. "Crosser forenkler prosessen og hjelper brukerne med å integrere ulike industrielle systemer uten å skrive så mye som en linje kode. Det gjør det mulig for selskapene å skape innovasjon i egen regi, uten å være avhengig av eksterne IT-spesialister. Som et resultat kan man komme i gang med digital transformasjon uten behov for mye ressurser og investeringer, noe som ikke alltid er mulig for mindre selskaper."

Triple-S har siden 1991 etablert seg som en pålitelig rådgiver i det norske industrielle automasjonsmarkedet, og samarbeider med partnere for å levere helhetlige løsninger til sine kunder. «Crosser er et verdifullt tilskudd til vårt tilbud på det norske markedet. Tid-til-verdi er det viktigste aspektet i våre leveranser. Med Crosser vil Triple-S og våre partnere være i stand til å levere løsninger som raskt vil kunne gi verdi”, sier Tom-Roger Stensberg, Head of Digitalization i Triple-S.

«Å kombinere integrasjon av nøkkeldeler fra IIoT-økosystemer og strømme data så nærme kilden som mulig er avgjørende for mange bransjer for å sikre rask avkastning på investeringen og forbedrede produktivitetsmål. Vårt samarbeid med Crosser skal sikre dette.

For å finne ut mer eller starte en gratis prøveversjon av Crossers plattform, besøk https://www.crosser.io/ 

Om Crosser

Crosser er et svensk programvareselskap med installasjoner i over 20 land. Vi designer og utvikler en programvareplattform for analyse- og automatisering av datastrømmer, og integrasjon mellom systemer enten det er på kanten (Edge), lokalt eller i skyen. Crosser behandler både sanntids- og historiske data. Det er den eneste programvareplattformen i sitt slag som er spesielt utviklet for industrielle applikasjoner.

Om Triple-S

Triple-S hjelper sine kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og klare for fremtiden. Dette gjør vi ved å tilby kompetanse og teknologi innen områdene automasjon, industrielle nettverk, Cyber Security og digitalisering. Vårt dedikerte team samarbeider med flere partnere innen ulike bransjer og fagområder. Vi har sterke bånd til dyktige systemintegratorer, maskinbyggere og tavlebyggere. Sammen realiserer vi Industri 4.0-visjonen for norsk industri og infrastruktur.

 

Elteco nye crop

Personalnytt fra Elteco

Fra venstre; Inge Fuglset, Kristin Kraby Skjøldt og Vibeke Lundsholt Bjerke

Som alle andre firmaer og privatpersoner har vi i Elteco vært igjennom to svært spesielle år i 2020 og 2021. Koronapandemien har preget hele samfunnet. Den har gjort at vi har måttet ta mange grep og få til kreative løsninger for å etterkomme smittevernregler, samtidig som bedriften skal drives mest mulig normalt. 

 

les mer...
Vard_Bilde crop

Tett samarbeid for utvikling av helautomatisk fôringssystem

Phoenix Contact, Maritech Systems og Vard Aqua Sunndal AS har samarbeidet i utviklingen av Vard Aqua sin nye generasjon fôringssystemer, med blant annet helautomatiske fôringsroboter og fôringsautomater. Vard Aqua har levert velkjente fôringsprodukter siden 1985, men har nå tatt den nye generasjonen til et nytt nivå hva gjelder automatisering.

Phoenix Contact har levert komponenter samt vært med på utviklingen av HMI-løsningen for enkel oversikt av anlegget.

les mer...
Goodtech Bekas crop

Bergen Elektrokompetanse AS overtar Goodtech sitt tavleverksted på Os

Viderefører de gode tradisjonene tavlevirksomheten har bygget opp

Goodtech har signert en avtale med Bergen Elektrokompetanse AS (BEKAS) om å overta tavlevirksomhet på Os fra 31.1.2022. Transaksjonen er i tråd med selskapets strategiske handlingsplan, hvor selskapet skal fokusere og styrke Goodtech innen kjernevirksomheten robotikk, automasjon og digitalisering.

les mer...
AVEVA_photo_Control-Room_crop

Wonderware Scandinavia bytter navn til AVEVA Select Scandinavia

Vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder

Samtidig utvides samarbeide med AVEVA. Etter 20 år under navnet Wonderware Scandinavia, starter nå et nytt kapittel som AVEVA Select Scandinavia. Alliansen med AVEVA er nok en bekreftelse på selskapenes solide og langvarige samarbeid. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere hele AVEVAs produktportefølje av ledende industrielle programvareløsninger for økt bærekraft og lønnsomhet. 

les mer...