Bosch Rexroth Pneumatics eget selskap

Fra og med 1. juni 2013 skilles pneumatikkdivisjonen av Bosch Rexroth ut som et selvstendig datterselskap i konsernet. Navnet vil være Bosch Rexroth Pneumatics.
Bosch Rexroth Pneumatics vil være kundens eneste kontaktpunkt for alt innen pneumatikk, mens øvrige teknologier fra Bosch Rexroth, så som lineær- og montasjeteknikk, elektriske drifts- og styresystemer samt hydraulikk, fortsatt leveres fra Bosch Rexroth AS.

I Norge vil Bosch Rexroth Pneumatics AS bli ledet av Babak Tabrizi, som har 13 års fartstid i Bosch Rexroth AS. Bosch Rexroth Pneumatics AS vil holde til i lokalene til Bosch Rexroth AS på Langhus.

Bosch Rexroth AG er en av verdens ledende spesialister innen drive and control teknologi. Mer enn 500.000 kunder forbinder merkenavnet Rexroth med skreddersydde løsninger for drift, styring og betjening av maskiner og anlegg. Bosch Rexroth er partner for mobile applikasjoner industriapplikasjoner og engineering så vel som fornybar energi. Firmaet leverer løsninger tilpasset de forskjellige krav og behov i de enkelte markeder. Som The Drive & Control Company utvikler, produserer og selger Bosch Rexroth komponenter og systemer i mer enn 80 land. I 2012 hadde Bosch Rexroth AG, del av Bosch Group, en omsetning på ca. 6,5 milliarder euro og 37.500 ansatte.

Se mer på http://www.boschrexroth.no/

Nammo og Novotek tegner rammeavtale

For å produsere på en mest mulig optimal og kostnadseffektiv måte tar Nammo nå i bruk en mer moderne løsning for produksjonsplanlegging.
Les mer

app som forenkler

Endelig er appen fra WAGO her som gjør det enkelt finne fram til rette Winsta-produkter. Lagre produkter i en ordrekladd og email denne til deg selv eller prosjektleder.
Les mer

Styring av proporsjonal ventiler

WAGO sin nye analogmodul for styring av proporsjonal ventiler forenkler tilkoblingen av hydrauliske eller pneumatiske ventiler der det tidligere har vært behov for en ekstra forsterker.
Les mer

Styresystem for små og mellomstore anlegg

Honeywell presenterte i forrige uke nye Experion LX, et distribuert styringssystem (DCS) for små til mellomstore anlegg med behov for kontinuerlig og satsvis prosesstyring.
Les mer