Beckhoff nye crop

Kenneth Janson (t.v.) Fredrik Eftestøl og Kim Kiltveit (t. h.)

Beckhoff Automation øker teknisk stab i vest

Beckhoff Automation har en stadig økende kundemasse og har derfor ansatt Fredrik Eftestøl som applikasjonsingeniør i Stavanger fra 1. september

Fredrik er utdannet automatiker, og har trass sine unge alder flere års erfaring med prosjektering, programmering og igangkjøring av anlegg innen byggautomasjon, kraftindustri og kritisk infrastruktur på flere ulike systemplattformer.

Han har fra tidligere god erfaring med Beckhoff, og er nå godt fornøyd med å kunne konsentrere seg om én plattform: «Jeg har jobbet med mange systemleverandører, men har alltid hatt Beckhoff som en personlig favoritt. Når prosjektet av ulike grunner har valgt andre systemplattformer, har jeg ofte tatt meg selv i å tenke at dette hadde vært mye enklere og smidigere å gjøre med Beckhoff».

Fredrik går inn i stillingen som Applikasjonsingeniør, og skal primært bistå Beckhoffs kunder med teknisk support, applikasjonsstøtte, kursvirksomhet og andre relaterte aktiviteter.

Arbeidssted blir i Sandnes, hvor han sammen med avdelingsleder Kenneth Janson skal følge opp og utvikle Beckhoffs markedsandeler i region Vest.

«Jeg gleder meg til å kunne fokusere på nye og spennende automasjonsløsninger, og ser frem til å kunne bistå Beckhoffs kunder med den samme faglighet, entusiasme og løsningsfokus som jeg selv har opplevd som Beckhoff-kunde!» avslutter Fredrik Eftestøl. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.