Beijer Electronics - acirroplus crop

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere

Få informasjon fra skyen ved hjelp av acirro+

Beijer Electronics lanserer nå sin skyløsning, acirro+. IIoT-plattformen gjør det enkelt å flytte data til skyen, for dermed å få tilgang til informasjon for å effektivisere driften.

 

Skyløsningen til Beijer Electronics retter seg mot produsenter, maskinbyggere eller andre leverandører av teknisk utstyr, som alle arbeider med elektronisk data. Acirro+ gjør det enkelt å få tilgang til informasjon.

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere enn nå, og avstanden mellom OT og IT blir stadig mindre. Beijer Electronics' X2 HMI og BoX2-enheter leveres nå IIoT klare som standard og dermed fullt ut forberedt for å flytte maskindata til skyen.

En sikker skyforbindelse er enkelt å sette opp i acirro+ -plattformen. Løsningen er enkel å implementere uten å måtte bygge om en eksisterende installasjon eller omprogrammere en eksisterende applikasjon. Man velger enkelt hvilke data man vil ha opp i skyen.

Data i skyen gjør det mulig å analysere og forstå hendelser ved å bruke historiske data. Ved å diagnostisere avvik raskere kan man redusere nedetider og problemer. Det er viktig å forstå utviklingsmønstre, gjennomsnittlige variasjoner og endringer. Historiske data er et godt grunnlag for å forutsi fremtidige hendelser og handle proaktivt

Med data trygt lagret i skyen, kan kundene lage visuelle dashboards som kombinerer ulike datakilder, til en visning som gjerne kan inkludere ulike typer grafiske diagrammer. Nøkkelinformasjon fra maskiner kan sees i nær sanntid ved å bruke runtime-dashbordet.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.