Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

Den kjølende, stillegående og kompakte utformingen gjør DriveSure egnet for kravene i laboratorier, renrom og prosesseringsomgivelser. DriveSure er et testet og sertifisert OEM-produkt som tilbyr forbedret pålitelighet til forsyningskjeden.

DriveSure omfatter motor, montering og styreteknologi i lukket system på stedet for å redusere utviklingstider og risikoer for OEM-er når det gjelder sourcing av egne motor-/monteringsløsninger.

Robin Proctor, produktsjef for panelmonterte pumper ved WMFTS, sier: “Vår programvare, elektronikk og utviklingsteam har arbeidet hardt sammen for å utvikle vår nyeste generasjon av motorstyreteknologi til en standard som forventes av bransjeledende merker innen bevegelsesstyring. Resultatet, kombinert med vår ekspertise innen peristaltisk teknologi, er den nyeste generasjonen av en OEM-pumpeløsning for nøyaktig prosesseringsstyring i en kjølende, kompakt og stillegående form fra WMFTS. DriveSure er enklere enn noensinne for testing, integrering og installering av OEM-er. Sluttbrukere av systemer som omfatter DriveSure-pumper kan forvente nøyaktig prosesseringsstyring.”

DriveSure er tilgjengelig med Watson-Marlow-pumpehodene 114DV, 313/314D, 400RXMD og 520.

Funksjoner og fordeler:

  • Støtter både industrielle Ethernet-protokoller og analog kontroll.
  • Primingsbryterinngang og integrert sensor med åpent deksel.
  • Kabinett med IP 66-klassifisering.
  • Nedlastbar PC-programvare (WM Connect) for evaluering, optimalisering og diagnostisering, via USB-forbindelse.

 

 

Håland gasslekkasje-gassdetektor crop

Ultrasonisk kamera for å avdekke gasslekkasjer

Nytt agentur fra Håland Instrumentering AS, Distran portable kamera som gjør gasslekkasjer synlige gjennom sine ultrasoniske sensorer. Ultralyden fra en gasslekkasje fanges opp ved hjelp av en avansert sensorteknologi. Frontpanelet har 124 mikrofoner/sensorer som lokaliserer ultralyden, samt et optisk kamera.

ADV509A_EVA-crop

Advantech lanserer trådløse sensorer med LoRaWAN-teknologi for presis miljøovervåking

Advantech, en ledende leverandør av IoT-løsninger til industrien, har annonsert lanseringen av den innovative EVA-2000-serien, en ny serie med smarte, trådløse sensorer som benytter LoRaWAN-teknologi. Serien markerer et betydelig fremskritt innenfor industriell bruk av sensorer, med dataoverføring med stor rekkevidde i kombinasjon med eksepsjonell energieffektivitet. EVA-2000-serien består av diverse sensormodeller for alt fra temperatur til fuktighet og vannlekkasjer, og den er utviklet for krevende sektorer som industriell automatisering, utstyrsovervåking og miljøovervåking.

AuticAION PI_Toppbilde med produktbilde_RaspberryPI crop

AION PI er en svært prisgunstig Raspberry PI-enhet med innebygget UPS for industrielle applikasjoner

Autic har gleden av å kunne tilby en industriell Raspberry PI-enhet for det Norske automasjonsmarkedet. Med 8GB RAM, 32GB SD, COM port, 4 USB og 2 HDMI porter vil denne enheten passe perfekt til de fleste IIoT applikasjoner.  Vi kan også tilby AION PI med preinstallert Ignition EDGE, da vil man få en fullblods IIoT løsning med all funksjonalitet som Ignition har å by på. 

Phoenix avisolering crop

Avisoleringsautomat for effektiv klargjøring av ledere

Med den nye avisoleringsautomaten E.Fox S 10 fra Phoenix Contact avisoleres lederne enkelt og effektivt, og det med resultater i uforandret høy kvalitet. De spesielle V-knivene dekker et tverrsnittsområde fra 0,08 mm² til 10 mm². Med flatkniven (tilvalg) behandler den flatkabler opp til en bredde på 7,6 mm.