FG Posital crop

En nøkkelfaktor har vært miniatyriseringen av energi-«høstingssystem»

Verdens minste MULTITURN ABSOLUTE KIT-ENCODERS

Ny 22 mm Mini Multiturn Kit Encoder for Integrert Motor-Feedback. Størrelse betyr noe, og i industriell automatisering kan det være en enorm fordel å tilby eksepsjonell ytelse i en svært kompakt pakke forteller FG-Tech, som er forhandler av POSITAL.

Med dette i bakhodet har encoder-produsenten POSITAL avduket en fullt funksjonell prototype av deres nye miniatyr-multiturn encoder for integrert tilbakemelding fra motorer. Med en diameter på bare 22 mm og en høyde på 23 mm (0,87 ”/ 0,9”) er den nye enheten verdens minste multiturn encoder. Den har en selvdrevet rotasjonsteller som fjerner behovet for reservebatterier eller komplekse girsystemer. Disse nye 22mm Kit encoderne fra er designet for produsenter av servomotorer, tilbakemeldingsstyrte trinnmotorer, mikrodrev, miniatyr-roboter og andre maskiner der det kreves høy presisjon og tilbakemelding på plass.

 

Pålitelig, Nøyaktig og enkel installasjon

  • Ingen batteri, Ingen gir - ingen Vedlikehold
  • Oppløsning opp til 17 bis, Multiturn opp til 32 bits
  • Robust, Høy nøyaktighet og enkel installasjon med  «Self Callibration» som opsjon.
  • Tilgjengelig med BiSS C og SSI grensesnitt med forvalg.
  • Intergrert temperatursensor for diagnostikk

"Våre nye multiturn mini Kit encoder bygger på suksessen til serien med Kit-encoderne som ple lansert tilbake i 2016", sier Jim Stevens, Product Manager Kit-encodere i POSITAL Nord-Amerika. "Ved nøye redesign og innføring av mindre elektroniske komponenter, har vi kunnet redusere diameteren på disse enhetene fra 36 mm til 22 mm.” En nøkkelfaktor har vært miniatyriseringen av energi-«høstingssystem» basert på Wiegand teknologien som driver rotasjonstelleren. Dette systemet er en veldig viktig del av POSITALs konkurranseposisjonering, siden det sørger for pålitelig absolutt måling av flere omdreininger uten behov for vedlikehold, batterier eller mekaniske gir.

Les mer om POSITAL sin Wiegand teknologi

Som 'store brødrene' er de nye 22 mm-settene pålitelige, nøyaktige og enkle å installere. I motsetning til resolver dekker de et målområde for multiturn og tilbyr digital utgang. Sammenlignet med optiske encodere er de mer robuste og mer motstandsdyktige mot forurensning av olje, støv eller fuktighet. De tilbyr 17-bits elektronisk oppløsning og et målområde for multiturn på opptil 32 bits. Leverandør-nøytralt SSI- og BiSS C-grensesnitt støttes. Installasjonen av 22 mm encoderne er veldig enkelt og kan gjøres under normale fabrikkforhold. Integrert selvkalibrering forenkler igangkjøring. Kombinasjonen av robust magnetikk, høy driftssikkerhet (med en integrert temperatursensor for diagnostikk), multiturn-funksjonalitet og vedlikeholdsfri drift bidrar til å redusere eierkostnadene.

Les mer om POSITAL Kit-Encoder Familien

"Spesielle akselversjoner av 22 mm-settene med integrerte lager, som kan gi ekstra bruksområder, planlegges også." Med miniatyrisering som markerer en stor trend innen global automatisering, ser vi stort potensial for våre nye Kit-encodere, "avslutter Stevens

 

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...